Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Efftsee Jälgimäe Lõvid
343 Tactiek LuckyMF
54% Balbezit 46%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
46.6 gemiddelde waardering 60.2
solid Schieten outstanding
adequate Passen very good
very good Verdedigen solid


8e minuut.
Corach geeft een hoge lob. Primanin is nu in balbezit. Primanin geeft een lange en hoge pass. Prins rent richting de bal. Prins schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Corach bereikt de bal nog maar net als eerste. Corach passt de bal in één keer door. Sagar probeert naar een medespeler te passen. Primanin is nu in balbezit. Primanin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Domokos de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Sagar verovert de bal door een tackle van achteren. Sagar passt de bal in één keer door. Prins bereikt de bal nog maar net als eerste. Prins schiet op doel. Wevere werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Efftsee - Jälgimäe Lõvid 0:1

18e minuut.
Corach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krystek met een sublieme pass. Primanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Primanin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Efftsee - Jälgimäe Lõvid 0:2

23e minuut.
Sagar speelt de bal door. Tiisväli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiisväli probeert naar een medespeler te passen. Primanin is nu in balbezit. Primanin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Sagar is nu in balbezit. Sagar met een sublieme pass. Primanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Primanin schiet op doel. Wevere werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Efftsee - Jälgimäe Lõvid 0:3

26e minuut.
Kuriata bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuriata passt de bal zonder na te denken. Hannesson heeft problemen om de bal te vangen. Primanin rent richting de bal. Primanin haalt uit met een fantastische trap. Wevere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Huisman geeft een hoge lob. Tiisväli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiisväli probeert naar een medespeler te passen. Prins rent richting de bal. Prins draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Primanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Primanin draait met de bal, schiet en ... Wevere bokst de bal weg. Prins bereikt de bal nog maar net als eerste. Prins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Efftsee - Jälgimäe Lõvid 0:4

38e minuut.
Tiisväli is nu in balbezit. Tiisväli geeft een hoge lob. Prins bereikt de bal nog maar net als eerste. Prins draait met de bal, schiet en ... Wevere probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Efftsee - Jälgimäe Lõvid 0:5

44e minuut.
Domokos bereikt de bal nog maar net als eerste. Prins is nu in balbezit. Prins probeert naar een medespeler te passen. Primanin is nu in balbezit. Primanin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Efftsee 55%, Jälgimäe Lõvid 45%.
FC Efftsee - Jälgimäe Lõvid 0:5

48e minuut.
Tiisväli is nu in balbezit. Tiisväli met een sublieme pass. Primanin is nu in balbezit. Primanin probeert naar een medespeler te passen. Hrbek probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Dağdeviren passt de bal in één keer door. Huisman rent richting de bal. Huisman geeft een hoge lob. Dizdar rent richting de bal. Dizdar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Hrbek speelt de bal door. Domokos heeft problemen om de bal te vangen. Domokos verovert de bal door een tackle van achteren. Primanin is nu in balbezit. Primanin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Autet Serrabasa passt de bal in één keer door. Huisman is nu in balbezit. Sagar geeft een lange en hoge pass. Primanin is nu in balbezit. Primanin draait met de bal, schiet en ... Wevere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Sagar geeft een lange en hoge pass. Tiisväli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiisväli speelt de bal door. Prins bereikt de bal nog maar net als eerste. Prins haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Primanin rent richting de bal. Prins speelt de bal door. Tiisväli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiisväli geeft een lange en hoge pass. Primanin springt en kopt de bal. Wevere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Primanin speelt de bal door. Tiisväli rent richting de bal. Tiisväli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Prins de bal. Prins schiet op doel. Wevere bokst de bal weg.

75e minuut.
Inworp. Tiisväli met de inworp. Sagar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagar geeft de bal voor. Primanin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Efftsee - Jälgimäe Lõvid 0:6

76e minuut.
Olumets geeft een lange en hoge pass. Prins kopt de bal weg. Primanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Primanin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Domokos rent richting de bal. Prins onderschept slim de pass. Prins probeert naar een medespeler te passen. Primanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Primanin schiet op doel. Wevere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Hannesson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tiisväli met een snelle inworp. Sagar geeft een hoge lob. Primanin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Sagar onderschept slim de pass. Sagar speelt de bal door. Prins bereikt de bal nog maar net als eerste. Prins haalt uit met een fantastische trap. Wevere maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Mäekallas rent richting de bal. Mäekallas geeft een lange en hoge pass. Primanin rent richting de bal. Primanin haalt uit met een fantastische trap. Wevere probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Efftsee - Jälgimäe Lõvid 0:7

89e minuut.
Sagar kopt de bal weg. Daar is Prins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Primanin is nu in balbezit. Primanin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Efftsee - Jälgimäe Lõvid 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Efftsee 60%, Jälgimäe Lõvid 40%.
FC Efftsee - Jälgimäe Lõvid 0:8