Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arquitectos Unidos Ceibal
24 Tactiek DefensaLok433
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
21 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
57.1 gemiddelde waardering 54.7
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Paoloski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paoloski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ferragutto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Paoloski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paoloski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gonzalez is nu in balbezit. Korsar onderschept slim de pass. Korsar speelt de bal door. Bas is nu in balbezit. Bas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Gujdár geeft een hoge lob. Bas kopt de bal weg. Bobeş heeft problemen om de bal te vangen. Bas verovert de bal door een tackle van achteren. Bas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korsar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gujdár bereikt de bal nog maar net als eerste. Gujdár geeft een hoge lob. Crespo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ferragutto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferragutto passt de bal met de wreef. Akata rent richting de bal. Paoloski onderschept slim de pass. Paoloski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Jarzyna verovert de bal door een tackle van achteren. Jarzyna geeft de bal voor. Paoloski is nu in balbezit. Paoloski draait met de bal, schiet en ... Zvara werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ferragutto kopt de bal weg. Daar is Gonzalez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gujdár geeft de bal voor. Crespo rent richting de bal. Crespo schiet op doel. Ilică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Gujdár met een sublieme pass. Cocei heeft problemen om de bal te vangen. Cocei geeft een hoge lob. Crespo rent richting de bal. Crespo haalt uit met een fantastische trap. Ilică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ilică trapt de bal weg. Barcena kan de bal niet met de borst controleren. Barcena speelt de bal door. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Crespo is nu in balbezit. Crespo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arquitectos Unidos - Ceibal 0:1

41e minuut.
Paoloski met een sublieme pass. Saharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Crespo krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Chevantón met een sublieme pass. Gonzalvo met een sublieme pass. Irisarri is nu in balbezit. Paoloski onderschept slim de pass. Paoloski schiet op doel. Zvara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Chevantón met een sublieme pass. Gonzalez rent richting de bal. Gonzalez geeft een lange en hoge pass. Daar is Saharov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saharov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arquitectos Unidos 60%, Ceibal 40%.
Arquitectos Unidos - Ceibal 0:1

47e minuut.
Gonzalez speelt de bal door. Saharov is nu in balbezit. Korsar maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Korsar naar de kleedkamers voor een vroege douche.

48e minuut.
Ferragutto rent richting de bal. Inworp. Ferragutto met een snelle inworp. Paoloski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoloski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Gonzalez is nu in balbezit. Gonzalez passt de bal in één keer door. Gujdár speelt de bal door. Ferragutto rent richting de bal. Ferragutto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Bobeş is nu in balbezit. Bobeş geeft een hoge lob. Chevantón probeert naar een medespeler te passen. Gujdár is nu in balbezit. Gujdár geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Bas kopt de bal weg. Daar is Bobeş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crespo is nu in balbezit. Crespo haalt uit met een fantastische trap. Ilică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arquitectos Unidos - Ceibal 0:2

63e minuut.
Irisarri is nu in balbezit. Ferragutto onderschept slim de pass. Ferragutto probeert naar een medespeler te passen. Saharov is nu in balbezit. Saharov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Chevantón is nu in balbezit. Chevantón geeft een hoge lob. Saharov is nu in balbezit. Saharov haalt uit met een fantastische trap. Zvara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arquitectos Unidos - Ceibal 1:2

67e minuut.
Gonzalez verovert de bal door een tackle van achteren. Gonzalez probeert naar een medespeler te passen. Palczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Saharov rent richting de bal. Saharov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Cocei speelt de bal door. Bas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bas passt de bal met de wreef. Crespo is nu in balbezit. Crespo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ferragutto probeert naar een medespeler te passen. Paoloski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoloski geeft een hoge lob. Saharov rent richting de bal. Saharov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Barcena kopt de bal weg. Chevantón probeert naar een medespeler te passen. Ferragutto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferragutto haalt uit met een fantastische trap. Zvara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arquitectos Unidos - Ceibal 2:2

81e minuut.
Ferragutto rent richting de bal. Barcena verovert de bal door een tackle van achteren. Barcena geeft een lange en hoge pass. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Chevantón met een sublieme pass. Ferragutto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferragutto passt de bal in één keer door. Paoloski is nu in balbezit. Paoloski draait met de bal, schiet en ... Zvara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paoloski is nu in balbezit. Paoloski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paoloski is nu in balbezit. Paoloski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arquitectos Unidos - Ceibal 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arquitectos Unidos 38%, Ceibal 62%.
Arquitectos Unidos - Ceibal 3:2