Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saint Charles FC Olimar
Niní Tactiek mars attack
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 64.5
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Einstein geeft de bal voor. Daar is Rander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imberg probeert naar een medespeler te passen. Moog is nu in balbezit. Moog draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Syllas passt de bal zonder na te denken. Machicado speelt de bal door. Moog rent richting de bal. Moog schiet op doel. Mariposa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Charles FC - Olimar 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saint Charles FC 51%, Olimar 49%.
Saint Charles FC - Olimar 0:1

48e minuut.
Rugamas is nu in balbezit. Rugamas speelt de bal door. Laev rent richting de bal. Laev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saint Charles FC - Olimar 1:1

52e minuut.
Golik kopt de bal weg. Daar is Ticuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machicado met een sublieme pass. Frauchiger is nu in balbezit. Frauchiger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Bercea controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Eusebio komt het veld opgelopen. Batty raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Verebes komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Janus is nu in balbezit. Janus geeft een lange en hoge pass. Laev bereikt de bal nog maar net als eerste. Laev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Charles FC - Olimar 2:1

57e minuut.
Frauchiger rent richting de bal. Moog rent richting de bal. Frauchiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Moog rent richting de bal. Moog haalt uit met een fantastische trap. Mariposa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Machicado met een sublieme pass. Féron is nu in balbezit. Syllas onderschept slim de pass. Syllas heeft problemen om de bal te vangen. Syllas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Mariposa speelt de bal door. Eusebio rent richting de bal. Frauchiger geeft een hoge lob. Moog bereikt de bal nog maar net als eerste. Moog draait met de bal, schiet en ... Mariposa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Imberg is nu in balbezit. Rander tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Imberg raakt geblesseerd tijdens het duel. Frauchiger met een snel genomen vrije trap. Syllas is nu in balbezit. Syllas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saint Charles FC - Olimar 2:2

73e minuut.
Moog bereikt de bal nog maar net als eerste. Imberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Moog bereikt de bal nog maar net als eerste. Moog haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Charles FC - Olimar 2:3

79e minuut.
Mendivil bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendivil geeft een lange en hoge pass. Féron heeft problemen om de bal te vangen. Syllas bereikt de bal nog maar net als eerste. Syllas draait met de bal, schiet en ... Mariposa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saint Charles FC 55%, Olimar 45%.
Saint Charles FC - Olimar 2:3