Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gaucho Punteador Salmia F.C.
NG4222 Tactiek Gamma II
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 61.1
adequate Schieten outstanding
adequate Passen excellent
good Verdedigen very good


2e minuut.
Klungelig pakt Mizda de bal. Grajeda is nu in balbezit. Grajeda passt de bal zonder na te denken. Veysəloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veysəloğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Ingold passt de bal in één keer door. Barán probeert naar een medespeler te passen. Veysəloğlu is nu in balbezit. Veysəloğlu draait met de bal, schiet en ... Alemdar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaucho Punteador - Salmia F.C. 0:1

12e minuut.
Mizda rent richting de bal. Dolgetta onderschept slim de pass. Veysəloğlu is nu in balbezit. Veysəloğlu draait met de bal, schiet en ... Alemdar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Bender is nu in balbezit. Salazar begaat een overtreding. Bender is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Johansson met een snel genomen vrije trap. Salazar rent richting de bal. Salazar geeft een hoge lob. Veysəloğlu is nu in balbezit. Veysəloğlu haalt uit met een fantastische trap. Alemdar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Lavallén met een sublieme pass. Dolgetta rent richting de bal. Norrena begaat een overtreding. Dolgetta raakt geblesseerd tijdens het duel. Dolgetta komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Alemdar trapt de bal weg van het doel. Nunès met een sublieme pass. Daar is Lavallén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lavallén geeft de bal voor. Dolgetta krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Majcherek geeft de bal voor. Veysəloğlu rent richting de bal. Czyszanowski begaat een overtreding. Veysəloğlu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Veysəloğlu kan niet meer verder spelen. Bas komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Barán neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Owens kopt de bal weg. Bas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bas haalt uit met een fantastische trap. Paal!

34e minuut.
Barán kopt de bal weg. Klungelig pakt Czyszanowski de bal. Johansson is nu in balbezit. Bas onderschept slim de pass. Bas draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gaucho Punteador - Salmia F.C. 0:2

37e minuut.
Doeltrap. Alemdar met een harde bal richting middenveld. Nunès kopt de bal weg. Bas rent richting de bal. Bas schiet op doel. Alemdar bokst de bal weg.

38e minuut.
Mizda kopt de bal weg. Lavallén probeert naar een medespeler te passen. Dolgetta rent richting de bal. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap. Owens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Mizda kopt de bal weg. Bas is nu in balbezit. Norrena rent richting de bal. Bas onderschept slim de pass. Bas draait met de bal, schiet en ... Alemdar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Nunès probeert naar een medespeler te passen. Lavallén rent richting de bal. Lavallén passt de bal zonder na te denken. Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Czyszanowski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaucho Punteador - Salmia F.C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaucho Punteador 79%, Salmia F.C. 21%.
Gaucho Punteador - Salmia F.C. 0:3

49e minuut.
Ingold probeert naar een medespeler te passen. Lavallén rent richting de bal. Klungelig pakt Lavallén de bal. Lavallén geeft de bal voor. Bas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Nunès passt de bal zonder na te denken. Lavallén rent richting de bal. Lavallén met een sublieme pass. Dolgetta rent richting de bal. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap. Alemdar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dolgetta rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lavallén neemt de hoekschop. Bas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaucho Punteador - Salmia F.C. 0:4

62e minuut.
Nunès verovert de bal door een tackle van achteren. Nunès speelt de bal door. Lavallén is nu in balbezit. Lavallén geeft de bal voor. Dolgetta krijgt zijn hoofd ertegen. Alemdar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaucho Punteador - Salmia F.C. 0:5

65e minuut.
Majcherek speelt de bal door. Lavallén rent richting de bal. Lavallén probeert naar een medespeler te passen. Bas rent richting de bal. Bas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dolgetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaucho Punteador - Salmia F.C. 0:6

72e minuut.
Nunès bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunès passt de bal zonder na te denken. Daar is Lavallén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lavallén geeft een hoge lob. Dolgetta maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta probeert naar een medespeler te passen. Lavallén bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavallén geeft een lange en hoge pass. Bas springt en kopt de bal. Alemdar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Nunès bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunès met een sublieme pass. Lavallén is nu in balbezit. Lavallén geeft een lange en hoge pass. Bas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Nunès rent richting de bal. Nunès passt de bal zonder na te denken. Barán bereikt de bal nog maar net als eerste. Barán geeft een lange en hoge pass. Bas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaucho Punteador 75%, Salmia F.C. 25%.
Gaucho Punteador - Salmia F.C. 0:6