Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Fusiion Speto Corrido F.C
433 Tactiek Esta 2
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.8 gemiddelde waardering 62.7
very good Schieten outstanding
very good Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


4e minuut.
Barilko passt de bal met de wreef. Daar is Lowry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lowry passt de bal in één keer door. Alejo rent richting de bal. Alejo schiet op doel. Eula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Klungelig pakt Devia de bal. Misiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiak passt de bal in één keer door. Alejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alejo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Lowry is nu in balbezit. Lowry probeert naar een medespeler te passen. Firică is nu in balbezit. Firică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Fusiion - Speto Corrido F.C 0:1

12e minuut.
Kant rent richting de bal. Kant geeft de bal voor. Urdal heeft problemen om de bal te vangen. Devia bereikt de bal nog maar net als eerste. Devia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Carranza speelt de bal door. Llofrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Llofrin met een sublieme pass. Devia rent richting de bal. Devia haalt uit met een fantastische trap. Briganti bokst de bal weg.

16e minuut.
Zidane bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane geeft een hoge lob. Gotsmanov rent richting de bal. Devia onderschept slim de pass. Devia draait met de bal, schiet en ... Briganti bokst de bal weg.

23e minuut.
Devia is nu in balbezit. Urdal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Devia raakt geblesseerd tijdens het duel. Devia legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Briganti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Fusiion - Speto Corrido F.C 1:1

25e minuut.
Misiak passt de bal zonder na te denken. Barilko geeft een hoge lob. Alejo is nu in balbezit. Alejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Fusiion - Speto Corrido F.C 1:2

26e minuut.
Kant speelt de bal door. Daar is Morandi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alejo schiet op doel. Paciaciak probeert de bal aan de voet te houden. Eula bokst de bal weg.

33e minuut.
de Kat met een sublieme pass. Urdal is nu in balbezit. Devia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Devia krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Klungelig pakt Alejo de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roselló. Alejo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roselló probeert naar een medespeler te passen. Firică komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Firică rent richting de bal. Firică probeert naar een medespeler te passen. Alejo rent richting de bal. Alejo draait met de bal, schiet en ... Paciaciak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Fusiion 48%, Speto Corrido F.C 52%.
La Fusiion - Speto Corrido F.C 1:2

46e minuut.
Firică rent richting de bal. Firică passt de bal zonder na te denken. Lepir bereikt de bal nog maar net als eerste. Devia onderschept slim de pass. Devia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

46e minuut.
Doeltrap. Briganti trapt de bal weg. Firică bereikt de bal nog maar net als eerste. Firică geeft een hoge lob. Alejo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Lowry speelt de bal door. Firică bereikt de bal nog maar net als eerste. Firică probeert naar een medespeler te passen. Alejo rent richting de bal. Alejo schiet op doel. Eula bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
La Fusiion - Speto Corrido F.C 1:3

55e minuut.
Kant heeft problemen om de bal te vangen. Lowry onderschept slim de pass. Lowry geeft een lange en hoge pass. Alejo is nu in balbezit. Alejo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Puigdesens rent richting de bal. Puigdesens passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Alejo de bal. Alejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Fusiion - Speto Corrido F.C 1:4

58e minuut.
Misiak passt de bal zonder na te denken. Barilko is nu in balbezit. Firică is nu in balbezit. Firică geeft de bal voor. Alejo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Fusiion - Speto Corrido F.C 1:5

63e minuut.
Merouço rent richting de bal. Merouço geeft de bal voor. Brailowski kopt de bal weg. Devia rent richting de bal. Devia draait met de bal, schiet en ... Briganti bokst de bal weg.

65e minuut.
Daar is Carranza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lowry onderschept slim de pass. Lowry passt de bal met de wreef. Alejo rent richting de bal. Alejo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Puigdesens passt de bal zonder na te denken. Firică rent richting de bal. Firică met een sublieme pass. Alejo rent richting de bal. Alejo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Misiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Llofrin onderschept slim de pass. Llofrin passt de bal zonder na te denken. Devia rent richting de bal. Devia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Inworp. Misiak met de inworp. Puigdesens is nu in balbezit. Puigdesens geeft een hoge lob. Alejo springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Fusiion 54%, Speto Corrido F.C 46%.
La Fusiion - Speto Corrido F.C 1:5