Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Semen Bremen c.s.e.chalar
langosta Tactiek gen -1 inv
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
17 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
66.8 gemiddelde waardering 52.4
uitmuntend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Bicovschi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kollega kopt de bal weg. Epstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Epstein geeft een hoge lob. Carrara springt en kopt de bal. Vallarino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Preto is nu in balbezit. Arriondo rent richting de bal. Preto begaat een overtreding. Preto krijgt een gele kaart. Arriondo raakt geblesseerd tijdens het duel. Arriondo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Brachi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Galván rent richting de bal. Galván haalt uit met een fantastische trap. Benquet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Semen Bremen - c.s.e.chalar 1:0

10e minuut.
Brachi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gallego. Brachi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Galván met een snel genomen vrije trap. Acher krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Estevez onderschept slim de pass. Estevez probeert naar een medespeler te passen. Echague is nu in balbezit. Acher onderschept slim de pass. Acher haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Semen Bremen - c.s.e.chalar 2:0

23e minuut.
Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Epstein is nu in balbezit. Epstein passt de bal met de wreef. Carrara bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrara haalt uit met een fantastische trap. Vallarino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Acher verovert de bal door een tackle van achteren. Echague is nu in balbezit. Acher onderschept slim de pass. Acher schiet op doel. Paal! Acher is nu in balbezit. Acher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Semen Bremen - c.s.e.chalar 3:0

34e minuut.
Laserda is nu in balbezit. Laserda passt de bal in één keer door. Conde geeft de bal voor. Acher rent richting de bal. Acher schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Arriondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollega onderschept slim de pass. Kollega passt de bal met de wreef. Epstein rent richting de bal. Epstein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daar is Carvidón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereira met een sublieme pass. Acher rent richting de bal. Kollega onderschept slim de pass. Arriondo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gallego bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde verovert de bal door een tackle van achteren. Carrara verovert de bal door een tackle van achteren. Carrara haalt uit met een fantastische trap. Vallarino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semen Bremen - c.s.e.chalar 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semen Bremen 51%, c.s.e.chalar 49%.
Semen Bremen - c.s.e.chalar 3:1

49e minuut.
Echague kopt de bal weg. Kollega probeert naar een medespeler te passen. Epstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Epstein geeft de bal voor. Vallarino probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Galván is nu in balbezit. Galván passt de bal met de wreef. Brachi is nu in balbezit. Brachi schiet op doel. Abdala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semen Bremen - c.s.e.chalar 4:1

60e minuut.
Bicovschi geeft de bal voor. Epstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Epstein geeft een lange en hoge pass. Gallego krijgt zijn hoofd ertegen. Vallarino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semen Bremen - c.s.e.chalar 4:2

62e minuut.
Conde onderschept slim de pass. Kollega is nu in balbezit. Kollega met een sublieme pass. Epstein is nu in balbezit. Epstein haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Arriondo probeert naar een medespeler te passen. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira passt de bal met de wreef. Acher is nu in balbezit. Acher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Estevez probeert naar een medespeler te passen. Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván geeft een hoge lob. Arriondo kopt de bal weg. Brachi rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Carrara bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrara speelt de bal door. Kollega bereikt de bal nog maar net als eerste. Epstein is nu in balbezit. Epstein schiet op doel. Vallarino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Acher bereikt de bal nog maar net als eerste. Acher probeert naar een medespeler te passen. Pereira rent richting de bal. Pereira draait met de bal, schiet en ... Abdala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Semen Bremen - c.s.e.chalar 5:2

83e minuut.
Brachi rent richting de bal. Pereira geeft een hoge lob. Daar is Preto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arriondo onderschept slim de pass. Arriondo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Abdala trapt de bal weg van het doel. Kollega kopt de bal weg. Epstein probeert naar een medespeler te passen. Carrara bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Carrara probeert naar een medespeler te passen. Laserda rent richting de bal. Laserda geeft de bal voor. Acher is nu in balbezit. Acher schiet op doel. Abdala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brachi is nu in balbezit. Brachi haalt uit met een fantastische trap. Abdala maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Semen Bremen - c.s.e.chalar 6:2

90e minuut.
Gallego passt de bal met de wreef. Daar is Epstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acher maakt een afschuwelijke overtreding. Acher krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semen Bremen 59%, c.s.e.chalar 41%.
Semen Bremen - c.s.e.chalar 6:2