Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atletico Conventos Fabián Césaro F.C.
Melo Tactiek Xerxes
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 41
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 60.9
good Schieten outstanding
adequate Passen formidable
good Verdedigen very good


3e minuut.
Ploaie heeft problemen om de bal te vangen. Ploaie met een sublieme pass. Arredondo speelt de bal door. Renjel is nu in balbezit. Renjel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Váhal heeft problemen om de bal te vangen. Irahola bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cienfuegos. Cienfuegos krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Reynaga probeert naar een medespeler te passen. Kudaka kopt de bal weg. Ibáñez probeert de bal aan de voet te houden. Grandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Carozo passt de bal in één keer door. Ploaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploaie geeft een lange en hoge pass. Gorzkowski heeft problemen om de bal te vangen. Gorzkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Arredondo onderschept slim de pass. Arredondo passt de bal in één keer door. Daar is Ferreri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferreri geeft een hoge lob. Gorzkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Barreira is nu in balbezit. Arredondo onderschept slim de pass. Arredondo geeft een lange en hoge pass. Renjel maakt een snoekduik en kopt de bal. Reynaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Conventos - Fabián Césaro F.C. 0:1

34e minuut.
Burbano geeft een hoge lob. Irahola kopt de bal weg. Klungelig pakt Cienfuegos de bal. Gorzkowski is nu in balbezit. Gorzkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ploaie probeert naar een medespeler te passen. Barreira is nu in balbezit. Arredondo verovert de bal door een tackle van achteren. Renjel is nu in balbezit. Renjel haalt uit met een fantastische trap. Reynaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Conventos - Fabián Césaro F.C. 0:2

41e minuut.
Irahola geeft een lange en hoge pass. Gorzkowski kopt de bal weg. Renjel heeft problemen om de bal te vangen. Renjel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Voisin de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Arredondo is nu in balbezit. Carozo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arredondo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ferreri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Renjel maakt een snoekduik en kopt de bal. Reynaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Reynaga rent richting de bal. Reynaga geeft de bal voor. Ferreri kopt de bal weg. Arredondo geeft een lange en hoge pass. Gorzkowski springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Carozo de bal onder controle te krijgen. Ferreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreri passt de bal zonder na te denken. Renjel rent richting de bal. Renjel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Conventos - Fabián Césaro F.C. 0:3

44e minuut.
Váhal geeft een lange en hoge pass. Renjel bereikt de bal nog maar net als eerste. Renjel met een sublieme pass. Gorzkowski rent richting de bal. Gorzkowski schiet op doel. Reynaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Conventos 77%, Fabián Césaro F.C. 23%.
Club Atletico Conventos - Fabián Césaro F.C. 0:3

47e minuut.
Renjel speelt de bal door. Ferreri geeft een lange en hoge pass. Guevara kopt de bal weg. Renjel rent richting de bal. Renjel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferreri met de inworp. Arredondo heeft problemen om de bal te vangen. Arredondo geeft een hoge lob. Renjel springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Irahola rent richting de bal. Irahola passt de bal in één keer door. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Conventos - Fabián Césaro F.C. 0:4

60e minuut.
Guevara is nu in balbezit. Guevara geeft de bal voor. Irahola is nu in balbezit. Irahola geeft de bal voor. Gorzkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Conventos - Fabián Césaro F.C. 0:5

61e minuut.
Kudaka passt de bal met de wreef. Guevara probeert naar een medespeler te passen. Voisin is nu in balbezit. Renjel verovert de bal door een tackle van achteren. Renjel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Guevara is nu in balbezit. Guevara geeft een lange en hoge pass. Ferreri met een sublieme pass. Arredondo geeft de bal voor. Gorzkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Reynaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Reynaga speelt de bal door. Arredondo kopt de bal weg. Barreira heeft problemen om de bal te vangen. Renjel is nu in balbezit. Renjel haalt uit met een fantastische trap. Reynaga bokst de bal weg. Guevara kopt de bal weg. Irahola speelt de bal door. Renjel is nu in balbezit. Renjel draait met de bal, schiet en ... Reynaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Irahola rent richting de bal. Irahola geeft een lange en hoge pass. Gorzkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Renjel bereikt de bal nog maar net als eerste. Renjel haalt uit met een fantastische trap. Reynaga bokst de bal weg.

72e minuut.
Arredondo rent richting de bal. Arredondo passt de bal met de wreef. Irahola geeft de bal voor. Renjel bereikt de bal nog maar net als eerste. Renjel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Conventos - Fabián Césaro F.C. 0:6

72e minuut.
Nader komt het veld opgelopen. Corsini komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Voisin speelt de bal door. Daar is Rabenda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabenda probeert naar een medespeler te passen. Ferreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreri geeft de bal voor. Reynaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Renjel rent richting de bal. Toledo onderschept slim de pass. Toledo passt de bal met de wreef. Voisin speelt de bal door. Irahola geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Renjel de bal. Renjel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Conventos - Fabián Césaro F.C. 0:7

82e minuut.
Arredondo speelt de bal door. Corsini rent richting de bal. Irahola is nu in balbezit. Irahola geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Renjel is nu in balbezit. Renjel haalt uit met een fantastische trap. Paal! Een oude blessure zorgt ervoor dat Reynaga niet meer kan verder spelen. Velázquez komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Klungelig pakt Barreira de bal. Renjel rent richting de bal. Barreira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Renjel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ferreri komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Cienfuegos probeert naar een medespeler te passen. Arredondo met een sublieme pass. Ferreri is nu in balbezit. Ferreri geeft een hoge lob. Renjel springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Arredondo is nu in balbezit. Arredondo geeft de bal voor. Daar is Voisin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corsini is nu in balbezit. Corsini haalt uit met een fantastische trap. Velázquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Renjel bereikt de bal nog maar net als eerste. Renjel schiet op doel. Velázquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Conventos - Fabián Césaro F.C. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Conventos 76%, Fabián Césaro F.C. 24%.
Club Atletico Conventos - Fabián Césaro F.C. 0:8