Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Friburgo El Tanque Sirley
5-3-1-1 v2 Tactiek Jefe Gorgory
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
58.8 gemiddelde waardering 51.3
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
formidabel Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Ivakin geeft een lange en hoge pass. Penser rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Penser zal de hoekschop nemen. Ciarkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Zardan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Ivakin onderschept slim de pass. Ivakin geeft een hoge lob. Pineda is nu in balbezit. Pineda geeft een lange en hoge pass. Mee probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zardan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Mee rent richting de bal. Cedrés legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mee is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cedrés geeft de bal voor. Bentos neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bentos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentos draait met de bal, schiet en ... Zardan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Cedrés passt de bal in één keer door. Zabaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta geeft de bal voor. Szupin bereikt de bal nog maar net als eerste. Szupin haalt uit met een fantastische trap. Salgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Zabaleta rent richting de bal. Zabaleta geeft een hoge lob. Chavarría is nu in balbezit. Szupin verovert de bal door een tackle van achteren. Szupin draait met de bal, schiet en ... Salgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Friburgo 44%, El Tanque Sirley 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Friburgo - El Tanque Sirley 0:0

46e minuut.
Mee passt de bal zonder na te denken. Alvarez rent richting de bal. Alvarez probeert naar een medespeler te passen. Szupin bereikt de bal nog maar net als eerste. Szupin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Trčka onderschept slim de pass. Penser rent richting de bal. Peraza geeft de bal voor. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta haalt uit met een fantastische trap. Salgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Zabaleta met een snelle inworp. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Szupin verovert de bal door een tackle van achteren. Szupin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Friburgo - El Tanque Sirley 1:0

70e minuut.
Trčka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Penser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mee bereikt de bal nog maar net als eerste. Mee haalt uit met een fantastische trap. Zardan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Penser met een snelle inworp. Mee bereikt de bal nog maar net als eerste. Mee passt de bal in één keer door. Penser geeft een lange en hoge pass. Ciarkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Zardan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Ivakin probeert naar een medespeler te passen. Penser rent richting de bal. Penser probeert naar een medespeler te passen. Mee rent richting de bal. Mee draait met de bal, schiet en ... Zardan bokst de bal weg.

77e minuut.
Raimondi geeft een hoge lob. Cernat kopt de bal weg. Manzi is nu in balbezit. Ciarkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciarkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Zabaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta probeert naar een medespeler te passen. Szupin rent richting de bal. Szupin schiet op doel. Salgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Friburgo - El Tanque Sirley 2:0

86e minuut.
Mee probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ciarkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szupin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szupin krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Zardan probeert naar een medespeler te passen. Penser is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trčka. Trčka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Friburgo 47%, El Tanque Sirley 53%.
SC Friburgo - El Tanque Sirley 2:0