Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tony Montana F.C. LCM 2.0
winowin Tactiek temp64_ades
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
59.2 gemiddelde waardering 57.7
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Saenz geeft een hoge lob. Bruyère heeft problemen om de bal te vangen. Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez schiet op doel. Marelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - LCM 2.0 0:1

7e minuut.
Flores rent richting de bal. Flores geeft een lange en hoge pass. Zelmański rent richting de bal. Santucho verovert de bal door een tackle van achteren. Santucho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez haalt uit met een fantastische trap. Marelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Ajdinaj met een sublieme pass. Horta bereikt de bal nog maar net als eerste. Horta met een sublieme pass. Warmolts bereikt de bal nog maar net als eerste. Warmolts haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Koljević is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ónody neemt de hoekschop. Warmolts krijgt zijn hoofd ertegen. Lestsepp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Antelo met een sublieme pass. Flores heeft problemen om de bal te vangen. Flores probeert naar een medespeler te passen. Vázquez is nu in balbezit. Vázquez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ónody passt de bal in één keer door. Warmolts is nu in balbezit. Tyszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ajdinaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajdinaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Flores passt de bal met de wreef. Vázquez rent richting de bal. Vázquez probeert naar een medespeler te passen. Santucho rent richting de bal. Santucho haalt uit met een fantastische trap. Marelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Klungelig pakt Saenz de bal. Ajdinaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajdinaj passt de bal met de wreef. Warmolts is nu in balbezit. Warmolts schiet op doel. Lestsepp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
MacConachie speelt de bal door. Flores rent richting de bal. Flores passt de bal met de wreef. Vázquez is nu in balbezit. Vázquez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - LCM 2.0 0:2

45e minuut.
Ónody met een snelle inworp. Horta bereikt de bal nog maar net als eerste. Horta speelt de bal door. Klungelig pakt Ónody de bal. Ónody geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tony Montana F.C. 30%, LCM 2.0 70%.
Tony Montana F.C. - LCM 2.0 0:2

50e minuut.
Tyszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Ajdinaj heeft problemen om de bal te vangen. Alarcón rent richting de bal. Warmolts is nu in balbezit. Warmolts draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Inworp. Flores met een snelle inworp. Antelo geeft de bal voor. Vázquez is nu in balbezit. Vázquez haalt uit met een fantastische trap. Marelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Flores is nu in balbezit. Flores passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cahuana de bal. Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez draait met de bal, schiet en ... Marelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Flores raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Echeconanea komt het veld opgelopen.

63e minuut.
MacConachie passt de bal in één keer door. Echeconanea is nu in balbezit. Echeconanea geeft een lange en hoge pass. Santucho krijgt zijn hoofd ertegen. Marelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Tyszkiewicz geeft een hoge lob. Buitenspel voor Echeconanea. Goede buitenspelval van de verdediging. Bruyère neemt vlug de vrije trap. Koljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Koljević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Koljević kopt de bal weg. Warmolts is nu in balbezit. Saenz begaat een overtreding. Warmolts is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cahuana komt bij de bal en schiet. Lestsepp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Bruyère geeft een lange en hoge pass. Ónody bereikt de bal nog maar net als eerste. Ónody speelt de bal door. Daar is Koljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koljević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - LCM 2.0 1:2

81e minuut.
Echeconanea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antelo speelt de bal door. Vázquez is nu in balbezit. Vázquez schiet op doel. Marelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Horta bereikt de bal nog maar net als eerste. Horta geeft een lange en hoge pass. Ajdinaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Warmolts rent richting de bal. Warmolts draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Horta speelt de bal door. Klungelig pakt Ajdinaj de bal. Ajdinaj speelt de bal door. Warmolts heeft problemen om de bal te vangen. Warmolts haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Echeconanea rent richting de bal. Echeconanea probeert naar een medespeler te passen. Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - LCM 2.0 1:3

90e minuut.
Zelmański speelt de bal door. Vázquez is nu in balbezit. Loorents onderschept slim de pass. Loorents geeft een hoge lob. Warmolts springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tony Montana F.C. 44%, LCM 2.0 56%.
Tony Montana F.C. - LCM 2.0 1:3