Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magia FC El Paysa
532ext Tactiek paysa3L
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 2
66.8 gemiddelde waardering 67
formidable Schieten formidable
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
Baré passt de bal zonder na te denken. Wiejowski rent richting de bal. Levi is nu in balbezit. Levi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Chiţac verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţac geeft de bal voor. Cruche probeert de bal aan de voet te houden. Cruche geeft de bal voor. Rama maakt een snoekduik en kopt de bal. Andrade kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Porąbaniec rent richting de bal. Manaryan geeft een hoge lob. Palomino is nu in balbezit. Palomino geeft een lange en hoge pass. Cruche springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Inworp. Baré met de inworp. Levi geeft een hoge lob. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski haalt uit met een fantastische trap. Alba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Porąbaniec kopt de bal weg. Klungelig pakt Chiţac de bal. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magia FC - El Paysa 0:1

33e minuut.
Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino geeft een lange en hoge pass. Rama is nu in balbezit. Rama schiet op doel. Andrade probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magia FC - El Paysa 1:1

44e minuut.
Anyfantakis onderschept slim de pass. Anyfantakis geeft de bal voor. Palomino rent richting de bal. Palomino geeft een lange en hoge pass. Cruche springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magia FC 52%, El Paysa 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magia FC - El Paysa 1:1

54e minuut.
Andrade speelt de bal door. Tauch kopt de bal weg. Manaryan geeft een hoge lob. Rama bereikt de bal nog maar net als eerste. Rama schiet op doel. Andrade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Fragateiro onderschept slim de pass. Fragateiro passt de bal in één keer door. Porąbaniec geeft een lange en hoge pass. Chiffone rent richting de bal. Chiffone draait met de bal, schiet en ... Alba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Trafas is nu in balbezit. Trafas geeft de bal voor. Chiffone rent richting de bal. Chiffone haalt uit met een fantastische trap. Alba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magia FC - El Paysa 1:2

64e minuut.
Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anyfantakis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wiejowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Porąbaniec met een snel genomen vrije trap. Wiejowski kopt de bal weg. Daar is Levi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levi draait met de bal, schiet en ... Alba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Palomino is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trafas. Palomino raakt geblesseerd tijdens het duel. Palomino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rama springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Porąbaniec passt de bal met de wreef. Daar is Baré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baré geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ayoroa de bal. Chiffone bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grive zal de hoekschop nemen. Wiejowski springt en kopt de bal. Alba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gorriarán kopt de bal weg. Baré rent richting de bal. Baré geeft een hoge lob. Chiffone krijgt zijn hoofd ertegen. Alba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Rama rent richting de bal. Rama met een sublieme pass. Cruche rent richting de bal. Cruche schiet op doel. Andrade maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magia FC - El Paysa 2:2

88e minuut.
Magiun geeft een hoge lob. Chiffone kopt de bal weg. Klungelig pakt Chiţac de bal. Levi is nu in balbezit. Levi schiet op doel. Alba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magia FC 52%, El Paysa 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magia FC - El Paysa 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Tauch passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Palomino de bal. Tauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauch geeft een hoge lob. Rama krijgt zijn hoofd ertegen. Andrade bokst de bal weg.

98e minuut.
Hopta geeft de bal voor. Inworp. Manaryan met een snelle inworp. Tauch geeft de bal voor. Cruche springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rama is nu in balbezit. Rama draait met de bal, schiet en ... Andrade maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magia FC - El Paysa 3:2

98e minuut.
Rama bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Baré zijn tegenspeler op de grond. Rama raakt geblesseerd tijdens het duel. Manaryan met een snel genomen vrije trap. Palomino rent richting de bal. Palomino geeft een lange en hoge pass. Cruche krijgt zijn hoofd ertegen. Andrade maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

99e minuut.
Guelfi passt de bal met de wreef. Gorriarán heeft problemen om de bal te vangen. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi haalt uit met een fantastische trap. Alba probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

101e minuut.
Baré speelt de bal door. Levi is nu in balbezit. Levi passt de bal in één keer door. Grive is nu in balbezit. Grive geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magia FC - El Paysa 3:3

103e minuut.
Cruche passt de bal met de wreef. Palomino rent richting de bal. Palomino passt de bal met de wreef. Cruche bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruche schiet op doel. Andrade bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Magia FC - El Paysa 4:3

105e minuut.
Trafas geeft de bal voor. Wiejowski kopt de bal weg. Chiţac heeft problemen om de bal te vangen. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi haalt uit met een fantastische trap. Alba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magia FC 57%, El Paysa 43%.
Magia FC - El Paysa 4:3

113e minuut.
Tauch geeft een hoge lob. Palomino rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palomino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tauch geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

115e minuut.
Tauch geeft de bal voor. Palomino rent richting de bal. Palomino geeft een hoge lob. Cruche rent richting de bal. Cruche schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

120e minuut.
Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski passt de bal zonder na te denken. Chiffone is nu in balbezit. Chiffone haalt uit met een fantastische trap. Alba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magia FC - El Paysa 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magia FC 37%, El Paysa 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magia FC - El Paysa 4:4


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Wiejowski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Alba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
---
Rama legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Chiffone neemt zijn aanloop. Alba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---
Cruche legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Andrade verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Porąbaniec legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
---
Tauch zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
---
Baré legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Magia FC - El Paysa 4:5
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Manaryan neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magia FC - El Paysa 5:5
---
Grive neemt de penalty, wat een uithaal! Alba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Palomino neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Andrade probeert wanhopig de bal te grijpen.
---
Levi neemt de penalty, wat een uithaal!
---
Chiţac legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast. Doeltrap.
---
Magiun neemt de penalty, wat een uithaal! Alba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Magia FC - El Paysa 5:6
---
Anyfantakis kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
---