Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
carbonero-querido Nevada club
B1 Tactiek IrelandEsp
55% Balbezit 45%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 6
56.5 gemiddelde waardering 53.4
very good Schieten excellent
solid Passen good
very good Verdedigen good


7e minuut.
Ponce De León passt de bal in één keer door. Avaroa rent richting de bal. Campolo begaat een overtreding. Campolo krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Paparamborda met een sublieme pass. Balewski is nu in balbezit. Pérez is nu in balbezit. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
carbonero-querido - Nevada club 0:1

14e minuut.
Valdez verovert de bal door een tackle van achteren. Valdez geeft een hoge lob. Balewski rent richting de bal. Balewski draait met de bal, schiet en ... Farré probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
carbonero-querido - Nevada club 0:2

23e minuut.
Gato geeft de bal voor. Campolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campolo geeft een lange en hoge pass. Balewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Balewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Savio passt de bal in één keer door. Gato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gato probeert naar een medespeler te passen. Santos rent richting de bal. Santos schiet op doel. Graña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Ochiuzzi passt de bal met de wreef. Santos is nu in balbezit. Kłaczkowski begaat een overtreding. Santos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Savio komt bij de bal en schiet. Graña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
carbonero-querido - Nevada club 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carbonero-querido 61%, Nevada club 39%.
carbonero-querido - Nevada club 1:2

46e minuut.
Savio onderschept slim de pass. Savio probeert naar een medespeler te passen. Santos rent richting de bal. Santos draait met de bal, schiet en ... Graña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
carbonero-querido - Nevada club 2:2

74e minuut.
Gadea verovert de bal door een tackle van achteren. Gadea speelt de bal door. Kłaczkowski is nu in balbezit. Santos onderschept slim de pass. Santos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gato is nu in balbezit. Gato haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carbonero-querido 53%, Nevada club 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
carbonero-querido - Nevada club 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
Ponce De León is nu in balbezit. Campolo onderschept slim de pass. Campolo geeft een lange en hoge pass. Balewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Balewski draait met de bal, schiet en ... Farré bokst de bal weg. Klungelig pakt Lacasa de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paparamborda neemt de hoekschop. Perales springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

98e minuut.
Igarzabál geeft een hoge lob. Perales rent richting de bal. Gadea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gadea krijgt een gele kaart.

104e minuut.
Gadea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadea geeft een hoge lob. Suffo geeft de bal voor. Balewski rent richting de bal. Balewski draait met de bal, schiet en ... Farré probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carbonero-querido 61%, Nevada club 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
carbonero-querido - Nevada club 2:2

118e minuut.
Avaroa kopt de bal weg. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłaczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos onderschept slim de pass. Santos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carbonero-querido 60%, Nevada club 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
carbonero-querido - Nevada club 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Perales neemt de penalty, wat een uithaal! Farré kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Avaroa kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Graña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
---
Pérez neemt de penalty, wat een uithaal!
---
Santos zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans! De bal rolt over de achterlijn.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Balewski neemt zijn aanloop.
---
Savio legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Graña bokst de bal weg.
---
Valdez neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
---
Ponce De León zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
carbonero-querido - Nevada club 3:2
---
Igarzabál kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Farré verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---