Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Decano F.C. Dragones del Eden
Emiliano Albin Tactiek Acero y Fuego
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
64.7 gemiddelde waardering 59.2
formidable Schieten excellent
excellent Passen good
outstanding Verdedigen formidable


5e minuut.
Barlocco schiet op doel. Ríos probeert de bal aan de voet te houden. Galvalisi is nu in balbezit. Galvalisi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Dragones del Eden 1:0

12e minuut.
Puente met een sublieme pass. Vignolo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wąs. Wąs krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Aristimuño is nu in balbezit. Galvalisi onderschept slim de pass. San Lorenzo rent richting de bal. Galvalisi verovert de bal door een tackle van achteren. Galvalisi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
San Lorenzo geeft een lange en hoge pass. Yazauskas controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Anghel neemt vlug de vrije trap. Aristimuño rent richting de bal. Galvalisi verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Dragones del Eden 2:0

26e minuut.
Klungelig pakt Puente de bal. Puente passt de bal zonder na te denken. Aguerre met een sublieme pass. Suffiotti is nu in balbezit. Suffiotti haalt uit met een fantastische trap. Mariaca bokst de bal weg.

29e minuut.
Čorbo speelt de bal door. Barlocco heeft problemen om de bal te vangen. Eterovic is nu in balbezit. Barlocco verovert de bal door een tackle van achteren. Barlocco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Aristimuño geeft een hoge lob. Anghel kopt de bal weg. Puente geeft de bal voor. Suffiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Suffiotti draait met de bal, schiet en ... Mariaca bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Decano F.C. 49%, Dragones del Eden 51%.
Decano F.C. - Dragones del Eden 2:0

54e minuut.
Carneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carneiro met een snelle inworp. Galvalisi rent richting de bal. Galvalisi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Puente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puente geeft een lange en hoge pass. Brevis kan de bal niet met de borst controleren. Yazauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazauskas haalt uit met een fantastische trap. Mariaca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stojšin bereikt de bal nog maar net als eerste. Suffiotti onderschept slim de pass. Suffiotti haalt uit met een fantastische trap. Mariaca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Dragones del Eden 2:1

86e minuut.
Wąs geeft de bal voor. Carneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eterovic. Carneiro raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rebougas komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Decano F.C. 45%, Dragones del Eden 55%.
Decano F.C. - Dragones del Eden 2:1