Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zapeitor Hijos de Obdulio FC
Mezcal3 Tactiek tratemos
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.9 gemiddelde waardering 65.7
excellent Schieten excellent
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


8e minuut.
Perdomo is nu in balbezit. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdomo is nu in balbezit. Perdomo geeft de bal voor. Garcés krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
zapeitor - Hijos de Obdulio FC 1:0

13e minuut.
De Lima met een sublieme pass. Perdomo rent richting de bal. Perdomo passt de bal in één keer door. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Perdomo is nu in balbezit. Perdomo geeft een lange en hoge pass. Daar is Paredes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garcés rent richting de bal. Garcés schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
zapeitor - Hijos de Obdulio FC 2:0

26e minuut.
Batista passt de bal met de wreef. Bertalo met een sublieme pass. Cantarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarelli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cantarelli is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
zapeitor - Hijos de Obdulio FC 2:1

31e minuut.
Masagues rent richting de bal. Masagues passt de bal met de wreef. Guarino met een sublieme pass. Krzymiński heeft problemen om de bal te vangen. Krzymiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Giusto onderschept slim de pass. Giusto passt de bal in één keer door. Daar is Krzymiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzymiński geeft de bal voor. Cantarelli maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zapeitor 48%, Hijos de Obdulio FC 52%.
zapeitor - Hijos de Obdulio FC 2:1

64e minuut.
Bertalo passt de bal met de wreef. Krzymiński heeft problemen om de bal te vangen. Mautone bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzymiński onderschept slim de pass. Krzymiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Betancourt rent richting de bal. Krzymiński verovert de bal door een tackle van achteren. Cantarelli rent richting de bal. Krzymiński rent richting de bal. Krzymiński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peppo komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De Lima passt de bal met de wreef. Perdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdomo probeert naar een medespeler te passen. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap. Ben Arfa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paredes kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Perdomo zal de hoekschop nemen. Gierbulewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Ben Arfa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Peppo speelt de bal door. Masagues rent richting de bal. Masagues geeft de bal voor. Cantarelli krijgt zijn hoofd ertegen. Aceval probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
zapeitor - Hijos de Obdulio FC 2:2

79e minuut.
De Lima speelt de bal door. Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Cantarelli schiet op doel. Aceval probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zapeitor 44%, Hijos de Obdulio FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zapeitor - Hijos de Obdulio FC 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zapeitor 30%, Hijos de Obdulio FC 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zapeitor - Hijos de Obdulio FC 2:2

106e minuut.
Krzymiński rent richting de bal. Krzymiński met een sublieme pass. Masagues speelt de bal door. Cantarelli is nu in balbezit. Cantarelli draait met de bal, schiet en ... Aceval bokst de bal weg.

111e minuut.
Doeltrap. Ben Arfa trapt de bal weg van het doel. Parrillo kopt de bal weg. Valoyes probeert naar een medespeler te passen. De Lima geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

114e minuut.
Stergioudas met een sublieme pass. Masagues bereikt de bal nog maar net als eerste. Masagues geeft een hoge lob. Cantarelli rent richting de bal. Cantarelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

116e minuut.
Giusto is nu in balbezit. Giusto geeft een hoge lob. Mautone controleert de bal met de borst. Cantarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarelli haalt uit met een fantastische trap. Aceval bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zapeitor 59%, Hijos de Obdulio FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zapeitor - Hijos de Obdulio FC 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Cantarelli zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel! Doeltrap.
---
Gierbulewicz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Krzymiński kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
---
Garcés legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
zapeitor - Hijos de Obdulio FC 3:2
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Guarino neemt zijn aanloop. Aceval kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Valoyes legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Wat een geweldige kans! Doeltrap.
---
Batista neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
zapeitor - Hijos de Obdulio FC 3:3
---
De Lima zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
---
Masagues neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
zapeitor - Hijos de Obdulio FC 3:4
---
Perdomo neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
zapeitor - Hijos de Obdulio FC 4:4
---
Peppo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Aceval verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Parrillo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ben Arfa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
zapeitor - Hijos de Obdulio FC 5:4
---