Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La PoP MAChiNE PAPÁ BOLSO
Tiki-Tiki-TestA Tactiek 94’ElChino
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
60.4 gemiddelde waardering 75
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen uitmuntend
uitstekend Verdedigen wonderbaarlijk


8e minuut.
Sladoje geeft de bal voor. Inworp. Pérez Burrull met een snelle inworp. Weening geeft een lange en hoge pass. Fortaleza springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bertuol passt de bal met de wreef. Dyhrberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyhrberg geeft de bal voor. Fortaleza maakt een snoekduik en kopt de bal. Guran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - PAPÁ BOLSO 1:0

12e minuut.
Velázquez met een sublieme pass. Schoofs heeft problemen om de bal te vangen. Schoofs geeft een hoge lob. Cañate bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañate schiet op doel. Króliczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Bahçeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell verovert de bal door een tackle van achteren. Mitchell passt de bal zonder na te denken. Fortaleza is nu in balbezit. Fortaleza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ure bereikt de bal nog maar net als eerste. Ure passt de bal in één keer door. Blanc bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanc geeft een lange en hoge pass. Cañate springt en kopt de bal. Króliczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Pikulec met een sublieme pass. Velázquez is nu in balbezit. Velázquez schiet op doel. Pelaić probeert de bal aan de voet te houden. Króliczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La PoP MAChiNE - PAPÁ BOLSO 1:1

40e minuut.
Banussi rent richting de bal. Banussi passt de bal met de wreef. Pikulec met een sublieme pass. Klungelig pakt Velázquez de bal. Velázquez schiet op doel. Króliczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La PoP MAChiNE 54%, PAPÁ BOLSO 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La PoP MAChiNE - PAPÁ BOLSO 1:1

47e minuut.
Banussi passt de bal met de wreef. Jackowski rent richting de bal. Velázquez verovert de bal door een tackle van achteren. Velázquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - PAPÁ BOLSO 1:2

49e minuut.
Pérez Burrull zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Banussi rent richting de bal. Banussi passt de bal zonder na te denken. Cañate is nu in balbezit. Cañate schiet op doel. Króliczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Buitenspel voor Velázquez. Goede buitenspelval van de verdediging. Pelaić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mitchell rent richting de bal. Mitchell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La PoP MAChiNE - PAPÁ BOLSO 2:2

62e minuut.
Inworp. Dan komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Dyhrberg speelt de bal door. Weening rent richting de bal. Sladoje verovert de bal door een tackle van achteren. Fortaleza rent richting de bal. Fortaleza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Pérez Burrull geeft de bal voor. Innocenti kopt de bal weg. Deblekeli rent richting de bal. Mitchell onderschept slim de pass. Mitchell schiet op doel. Guran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Blanc kopt de bal weg. Bertuol rent richting de bal. Cañate verovert de bal door een tackle van achteren. Cañate schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - PAPÁ BOLSO 2:3

84e minuut.
Ure is nu in balbezit. Ure passt de bal zonder na te denken. Blanc rent richting de bal. Blanc geeft een hoge lob. Cañate krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Banussi is nu in balbezit. Banussi passt de bal zonder na te denken. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan schiet op doel. Paal!

90e minuut.
Pérez Burrull rent richting de bal. Cañate onderschept slim de pass. Cañate speelt de bal door. Blanc rent richting de bal. Blanc geeft de bal voor. Króliczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La PoP MAChiNE 56%, PAPÁ BOLSO 44%.
La PoP MAChiNE - PAPÁ BOLSO 2:3