Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PPW FC Sentinels
[UBW] Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
59% Spel op eigen helft 41%
12 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 50.5
formidable Schieten excellent
average Passen very good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Muńoz met een sublieme pass. Brajewski rent richting de bal. Zampardo verovert de bal door een tackle van achteren. Zampardo draait met de bal, schiet en ... Geantă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - Sentinels 0:1

12e minuut.
Fenech geeft een lange en hoge pass. Caletto heeft problemen om de bal te vangen. Muńoz onderschept slim de pass. Muńoz geeft de bal voor. Zampardo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Muńoz met een sublieme pass. Frăţilă heeft problemen om de bal te vangen. Frăţilă passt de bal zonder na te denken. Pique Bernabeu is nu in balbezit. Pique Bernabeu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pique Bernabeu zal de hoekschop nemen. Daar is Navoiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobiechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobiechowski draait met de bal, schiet en ... Borda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Specogna is nu in balbezit. Specogna passt de bal met de wreef. Muńoz is nu in balbezit. Muńoz geeft een lange en hoge pass. Zampardo maakt een snoekduik en kopt de bal. Geantă bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - Sentinels 0:2

37e minuut.
Pique Bernabeu probeert naar een medespeler te passen. Nebegleras is nu in balbezit. Sobiechowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sobiechowski draait met de bal, schiet en ... Borda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - Sentinels 1:2

40e minuut.
Colţan is nu in balbezit. Colţan probeert naar een medespeler te passen. Fenech rent richting de bal. Fenech speelt de bal door. Mejía geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PPW FC 64%, Sentinels 36%.
PPW FC - Sentinels 1:2

50e minuut.
Sobiechowski is nu in balbezit. Rząsa begaat een overtreding. Sobiechowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Lemo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sobiechowski rent richting de bal. Sobiechowski schiet op doel. Borda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Nebegleras kopt de bal weg. Klungelig pakt Lemo de bal. Lemo passt de bal zonder na te denken. Navoiy rent richting de bal. Navoiy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nebegleras rent richting de bal. Nebegleras passt de bal zonder na te denken. Thế Lâm is nu in balbezit. Fenech onderschept slim de pass. Fenech draait met de bal, schiet en ... Geantă bokst de bal weg.

64e minuut.
Kemaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Sobiechowski is nu in balbezit. Sobiechowski speelt de bal door. Navoiy rent richting de bal. Navoiy schiet op doel. Borda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Bottini is nu in balbezit. Lemo rent richting de bal. Lemo geeft de bal voor. Sobiechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobiechowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PPW FC - Sentinels 2:2

73e minuut.
Fenech geeft een lange en hoge pass. Zampardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Brajewski ... Strafschop! Zampardo raakt geblesseerd tijdens het duel. Mejía neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - Sentinels 2:3

75e minuut.
Sobiechowski is nu in balbezit. Sobiechowski met een sublieme pass. Navoiy is nu in balbezit. Navoiy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PPW FC - Sentinels 3:3

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Colţan de bal onder controle te krijgen. Lemo is nu in balbezit. Lemo geeft een hoge lob. Sobiechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobiechowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Thế Lâm geeft een hoge lob. Sobiechowski is nu in balbezit. Rząsa rent richting de bal. Sobiechowski onderschept slim de pass. Sobiechowski schiet op doel. Borda bokst de bal weg. Navoiy bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PPW FC 55%, Sentinels 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PPW FC - Sentinels 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Lemo kopt de bal weg. Klungelig pakt Bottini de bal. Specogna met een sublieme pass. Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zampardo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - Sentinels 3:4

94e minuut.
Caletto is nu in balbezit. Muńoz verovert de bal door een tackle van achteren. Muńoz geeft de bal voor. Zampardo krijgt zijn hoofd ertegen. Geantă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - Sentinels 3:5

94e minuut.
Sobiechowski is nu in balbezit. Kemaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mejía krijgt een gele kaart.

102e minuut.
Muńoz geeft de bal voor. Klungelig pakt Lemo de bal. Zampardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampardo draait met de bal, schiet en ... Geantă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

103e minuut.
Thế Lâm geeft de bal voor. Venugopal kopt de bal weg. Daar is Caletto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zampardo onderschept slim de pass. Zampardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PPW FC 71%, Sentinels 29%.
PPW FC - Sentinels 3:5

107e minuut.
Muńoz passt de bal met de wreef. Mejía is nu in balbezit. Mejía passt de bal met de wreef. Fenech bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenech geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

108e minuut.
Brajewski onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fenech geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zampardo krijgt zijn hoofd ertegen. Geantă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - Sentinels 3:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PPW FC 49%, Sentinels 51%.
PPW FC - Sentinels 3:6