Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOS INCAS F.C. Aguardientosos FC
Titulo Tactiek BLUE
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
5 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
39.5 gemiddelde waardering 52.2
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Inworp. Krzyśków met een snelle inworp. Amat geeft de bal voor. Escudero is nu in balbezit. Escudero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS INCAS F.C. - Aguardientosos FC 0:1

4e minuut.
Acasuzo kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amat met de inworp. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Spurna rent richting de bal. Spurna passt de bal in één keer door. Amat rent richting de bal. Amat geeft een lange en hoge pass. Escudero springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Carrario met een snelle inworp. Yaranga is nu in balbezit. Yaranga geeft een lange en hoge pass. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. bin Humaid bokst de bal weg.

7e minuut.
Yaranga kopt de bal weg. Amat probeert naar een medespeler te passen. Bermúdez controleert de bal met de borst. Escudero rent richting de bal. Escudero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Dulanto rent richting de bal. Dulanto geeft de bal voor. Muńoz rent richting de bal. Muńoz haalt uit met een fantastische trap. Dupain maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LOS INCAS F.C. - Aguardientosos FC 1:1

21e minuut.
Herrera onderschept slim de pass. Herrera geeft een lange en hoge pass. Escudero rent richting de bal. Escudero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS INCAS F.C. - Aguardientosos FC 1:2

23e minuut.
Amat onderschept slim de pass. Amat passt de bal met de wreef. Yaranga geeft de bal voor. Escudero rent richting de bal. Escudero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Artemov neemt vlug de vrije trap. Lozano kopt de bal weg. Krzyśków heeft problemen om de bal te vangen. Muńoz is nu in balbezit. Muńoz schiet op doel. Dupain verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrario met een snelle inworp. Escudero is nu in balbezit. Escudero schiet op doel. bin Humaid werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Yaranga geeft een lange en hoge pass. Carrario met een sublieme pass. Daar is Bermúdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrario bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrario draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
bin Humaid met een harde bal richting middenveld. Alegría kopt de bal weg. Carrario probeert de bal aan de voet te houden. Escudero is nu in balbezit. Escudero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Spurna speelt de bal door. Amat is nu in balbezit. Amat passt de bal in één keer door. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS INCAS F.C. 71%, Aguardientosos FC 29%.
LOS INCAS F.C. - Aguardientosos FC 1:2

49e minuut.
Carrario heeft problemen om de bal te vangen. Carrario geeft een lange en hoge pass. Bazán rent richting de bal. Escudero onderschept slim de pass. Escudero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS INCAS F.C. - Aguardientosos FC 1:3

66e minuut.
Amat probeert naar een medespeler te passen. Yaranga met een sublieme pass. Amat is nu in balbezit. Amat geeft een lange en hoge pass. Escudero maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Acasuzo met een sublieme pass. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOS INCAS F.C. - Aguardientosos FC 1:4

78e minuut.
Spurna verovert de bal door een tackle van achteren. Spurna passt de bal zonder na te denken. Amat bereikt de bal nog maar net als eerste. Amat geeft de bal voor. Escudero maakt een snoekduik en kopt de bal. bin Humaid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Amat passt de bal zonder na te denken. Yaranga geeft de bal voor. Yaranga heeft problemen om de bal te vangen. Escudero is nu in balbezit. Escudero haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Escudero rent richting de bal. Escudero draait met de bal, schiet en ... bin Humaid bokst de bal weg.

88e minuut.
Krzyśków geeft een lange en hoge pass. Dulanto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alegría kopt de bal weg. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero schiet op doel. bin Humaid bokst de bal weg. Barco bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daar is Bazán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cueto geeft een hoge lob. Muńoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Muńoz de bal. Muńoz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Cueto geeft een lange en hoge pass. Krzyśków kopt de bal weg. Amat is nu in balbezit. Amat geeft de bal voor. Escudero maakt een snoekduik en kopt de bal. bin Humaid bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS INCAS F.C. 75%, Aguardientosos FC 25%.
LOS INCAS F.C. - Aguardientosos FC 1:4