Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 01:28
  • Bekerwedstrijd: Copa Perú
  • Stadion: Mauritas Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 33999
Mauritas Goleo FC
Mauritas Tactiek Perú
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 61.8
formidable Schieten outstanding
very good Passen very good
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Cebolinha verovert de bal door een tackle van achteren. Radin rent richting de bal. Radin passt de bal zonder na te denken. Cheba is nu in balbezit. Cheba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Bortolus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bortolus geeft een lange en hoge pass. Radin kopt de bal weg. Cheba is nu in balbezit. Cheba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cheba geeft een hoge lob. Ahnert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Daar is Sollier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mizia verovert de bal door een tackle van achteren. Mizia passt de bal zonder na te denken. Radin is nu in balbezit. Radin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bencheikh passt de bal met de wreef. Sollier rent richting de bal. Sollier passt de bal zonder na te denken. Dobranschi rent richting de bal. Dobranschi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Cheba probeert naar een medespeler te passen. Radin bereikt de bal nog maar net als eerste. Radin passt de bal zonder na te denken. Cheba is nu in balbezit. Cheba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Bencheikh passt de bal in één keer door. Sollier heeft problemen om de bal te vangen. Sollier speelt de bal door. Dobranschi is nu in balbezit. Dobranschi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Carreño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dobranschi is nu in balbezit. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Radin de bal onder controle te krijgen. Mizia rent richting de bal. Mizia passt de bal met de wreef. Cheba rent richting de bal. Cheba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karagiannis verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Saini zal de hoekschop nemen. Cheba is nu in balbezit. Cheba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - Goleo FC 0:1

26e minuut.
Sollier geeft een hoge lob. Kowal heeft problemen om de bal te vangen. Dobranschi is nu in balbezit. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mauritas - Goleo FC 1:1

28e minuut.
Carreño geeft de bal voor. Vignoli rent richting de bal. Met opzet legt Bortolus zijn tegenspeler op de grond. Vignoli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vignoli kan niet meer verder spelen. Pastor komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Cebolinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebolinha passt de bal met de wreef. Bortolus speelt de bal door. Cheba rent richting de bal. Cheba haalt uit met een fantastische trap. Ahnert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - Goleo FC 1:2

32e minuut.
Mizia passt de bal in één keer door. Radin bereikt de bal nog maar net als eerste. Radin passt de bal zonder na te denken. Cheba rent richting de bal. Cheba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mauritas 58%, Goleo FC 42%.
Mauritas - Goleo FC 1:2

52e minuut.
Cebolinha passt de bal met de wreef. Karagiannis rent richting de bal. Radin onderschept slim de pass. Radin schiet op doel. Ahnert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - Goleo FC 1:3

54e minuut.
Bencheikh is nu in balbezit. Bencheikh passt de bal zonder na te denken. Cebolinha geeft een lange en hoge pass. Radin is nu in balbezit. Radin haalt uit met een fantastische trap. Ahnert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
van den Pol passt de bal in één keer door. Bortolus probeert naar een medespeler te passen. Cheba rent richting de bal. Cheba schiet op doel. Ahnert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - Goleo FC 1:4

66e minuut.
Kotzamanis probeert naar een medespeler te passen. Bortolus rent richting de bal. Bortolus probeert naar een medespeler te passen. Cheba rent richting de bal. Cheba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ahnert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Radin krijgt zijn hoofd ertegen. Przyrowski onderschept slim de pass. Cheba geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Radin bereikt de bal nog maar net als eerste. Radin probeert naar een medespeler te passen. Saini is nu in balbezit. Saini geeft de bal voor. Cheba krijgt zijn hoofd ertegen. Ahnert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Sollier passt de bal zonder na te denken. Kotzamanis probeert naar een medespeler te passen. Bulcke speelt de bal door. Dobranschi rent richting de bal. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chita trapt de bal weg van het doel. Pastor heeft problemen om de bal te vangen. Cheba geeft de bal voor. Radin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Przyrowski geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dobranschi stond buitenspel. Bortolus neemt vlug de vrije trap. Cheba rent richting de bal. Cheba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Mizia speelt de bal door. Radin is nu in balbezit. Met opzet legt Lemme zijn tegenspeler op de grond. Lemme krijgt een gele kaart. Radin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cebolinha komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Radin maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Cebolinha passt de bal met de wreef. Bortolus rent richting de bal. Bortolus passt de bal in één keer door. Cheba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheba schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mauritas 61%, Goleo FC 39%.
Mauritas - Goleo FC 1:4