Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 01:28
  • Bekerwedstrijd: Copa Perú
  • Stadion: Bastión Edil
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 27666
La Academia del Peru Alianza lima corazon 73
Ofensiva Juvenil Tactiek nuevo
40% Balbezit 60%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
54.4 gemiddelde waardering 66
excellent Schieten outstanding
very good Passen excellent
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Bolton verovert de bal door een tackle van achteren. Bolton passt de bal met de wreef. Mazzari bereikt de bal nog maar net als eerste. Shultis verovert de bal door een tackle van achteren. Shultis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Cuypers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Academia del Peru - Alianza lima corazon 73 0:1

5e minuut.
Yücetürk is nu in balbezit. Bolton met een sublieme pass. Siewierski is nu in balbezit. Siewierski geeft een hoge lob. Shultis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Academia del Peru - Alianza lima corazon 73 0:2

8e minuut.
Alva rent richting de bal. Alva geeft de bal voor. Daar is Gligić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yücetürk is nu in balbezit. Yücetürk draait met de bal, schiet en ... Cuypers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Inworp. Siewierski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolton rent richting de bal. Bolton geeft de bal voor. Shultis springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Cuypers probeert naar een medespeler te passen. Ekmekçiler kopt de bal weg. Shultis is nu in balbezit. Shultis geeft een lange en hoge pass. Yücetürk maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Neuman met een sublieme pass. Reimar geeft een lange en hoge pass. Alcalá is nu in balbezit. Bănică onderschept slim de pass. Bănică draait met de bal, schiet en ... Maričić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Bolton is nu in balbezit. Bolton passt de bal zonder na te denken. Mazzari is nu in balbezit. Shultis onderschept slim de pass. Shultis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Inworp. Siewierski met de inworp. Bolton bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolton geeft de bal voor. Shultis kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ekmekçiler speelt de bal door. Shultis rent richting de bal. Shultis geeft de bal voor. Yücetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücetürk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Alva passt de bal in één keer door. Bolton is nu in balbezit. Bolton passt de bal met de wreef. Daar is Siewierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siewierski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Mazzari probeert naar een medespeler te passen. Wars is nu in balbezit. Wars passt de bal zonder na te denken. Muñiz Fernández rent richting de bal. Yücetürk verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Regulewicz onderschept slim de pass. Bolton is nu in balbezit. Bolton passt de bal in één keer door. Shultis rent richting de bal. Shultis haalt uit met een fantastische trap. Cuypers bokst de bal weg.

35e minuut.
Alva bereikt de bal nog maar net als eerste. Alva speelt de bal door. Bolton probeert naar een medespeler te passen. Shultis is nu in balbezit. Shultis haalt uit met een fantastische trap. Cuypers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Ekmekçiler passt de bal in één keer door. Regulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Regulewicz speelt de bal door. Shultis rent richting de bal. Shultis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Yücetürk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muñiz Fernández. Yücetürk raakt geblesseerd tijdens het duel. Bolton zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Yücetürk de bal. Neuman verovert de bal door een tackle van achteren. Cuypers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Shultis bereikt de bal nog maar net als eerste. Shultis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Academia del Peru - Alianza lima corazon 73 0:3

44e minuut.
Bolton rent richting de bal. Neuman onderschept slim de pass. Yücetürk is nu in balbezit. Yücetürk draait met de bal, schiet en ... Cuypers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Academia del Peru - Alianza lima corazon 73 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Academia del Peru 73%, Alianza lima corazon 73 27%.
La Academia del Peru - Alianza lima corazon 73 0:4

62e minuut.
Daar is Bolton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devrimoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Devrimoğlu passt de bal zonder na te denken. Bănică is nu in balbezit. Bănică haalt uit met een fantastische trap. Maričić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Urben is nu in balbezit. Urben draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
La Academia del Peru - Alianza lima corazon 73 1:4

63e minuut.
Regulewicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ekmekçiler de bal. Ekmekçiler geeft een hoge lob. Shultis bereikt de bal nog maar net als eerste. Shultis haalt uit met een fantastische trap. Cuypers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Devrimoğlu onderschept slim de pass. Devrimoğlu geeft een hoge lob. Alcalá is nu in balbezit. Bănică onderschept slim de pass. Bănică draait met de bal, schiet en ... Maričić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Alva onderschept slim de pass. Alva probeert naar een medespeler te passen. Siewierski heeft problemen om de bal te vangen. Siewierski geeft de bal voor. Shultis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Academia del Peru - Alianza lima corazon 73 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Academia del Peru 59%, Alianza lima corazon 73 41%.
La Academia del Peru - Alianza lima corazon 73 1:5