Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elba zurita Amigos de barrio
aura pz Tactiek nuevo
39% Balbezit 61%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 65.9
good Schieten formidable
good Passen outstanding
adequate Verdedigen formidable


2e minuut.
met een sublieme pass. Ibold bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibold geeft de bal voor. Tortillo maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elba zurita - Amigos de barrio 0:1

7e minuut.
Østvik is nu in balbezit. Østvik geeft een lange en hoge pass. Bacceliere bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortillo onderschept slim de pass. Tortillo draait met de bal, schiet en ... Viana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tortillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Østvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Østvik passt de bal in één keer door. Ibold probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. rent richting de bal. draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Trhač rent richting de bal. Trhač geeft de bal voor. Tortillo heeft problemen om de bal te vangen. Tortillo schiet op doel. Celiński probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Celiński probeert de bal aan de voet te houden. Ibold is nu in balbezit. Ibold geeft een hoge lob. Tortillo is nu in balbezit. Tortillo draait met de bal, schiet en ... Viana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Tolo passt de bal in één keer door. Trhač is nu in balbezit. Trhač geeft een lange en hoge pass. Tortillo rent richting de bal. Tortillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
is nu in balbezit. passt de bal met de wreef. Trhač rent richting de bal. Trhač geeft een lange en hoge pass. Tortillo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Tortillo rent richting de bal. Celiński begaat een overtreding. Tortillo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Østvik met een snel genomen vrije trap. Trhač is nu in balbezit. Trhač geeft een lange en hoge pass. Tortillo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bacceliere kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trhač geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tortillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ibold met een sublieme pass. Trhač is nu in balbezit. Trhač met een sublieme pass. Ibold geeft een hoge lob. Tortillo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elba zurita 74%, Amigos de barrio 26%.
Elba zurita - Amigos de barrio 0:1

47e minuut.
Larqué passt de bal in één keer door. Daar is Hodor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. is nu in balbezit. draait met de bal, schiet en ... Viana werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Østvik is nu in balbezit. Østvik probeert naar een medespeler te passen. Trhač heeft problemen om de bal te vangen. Trhač geeft een lange en hoge pass. krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Daar is Trhač, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trhač geeft een lange en hoge pass. Bacceliere kopt de bal weg. Ibold is nu in balbezit. Ibold draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Falchetto verovert de bal door een tackle van achteren. Vecsei geeft de bal voor. Pekról is nu in balbezit. Otsason onderschept slim de pass. Otsason draait met de bal, schiet en ... Volery bokst de bal weg.

59e minuut.
Ibold passt de bal zonder na te denken. Daar is Trhač, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trhač geeft een lange en hoge pass. Tortillo rent richting de bal. Tortillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elba zurita - Amigos de barrio 0:2

62e minuut.
Torri bereikt de bal nog maar net als eerste. Østvik geeft een hoge lob. rent richting de bal. schiet op doel. Viana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elba zurita - Amigos de barrio 0:3

65e minuut.
Østvik verovert de bal door een tackle van achteren. Østvik geeft een hoge lob. rent richting de bal. draait met de bal, schiet en ... Viana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elba zurita - Amigos de barrio 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elba zurita 63%, Amigos de barrio 37%.
Elba zurita - Amigos de barrio 0:4