Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Once Vampiros Rojinegros LEAD
Cuatro Alas Tactiek K-3313-CAAN
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
26.2 gemiddelde waardering 54.5
average Schieten outstanding
unsatisfactory Passen solid
weak Verdedigen good


4e minuut.
Wnuk passt de bal met de wreef. Campos rent richting de bal. Palmezano verovert de bal door een tackle van achteren. Palmezano haalt uit met een fantastische trap. Farro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Once Vampiros Rojinegros - LEAD 0:1

5e minuut.
Palmezano onderschept slim de pass. Gąska rent richting de bal. Gąska speelt de bal door. Palmezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmezano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Pereiro rent richting de bal. Pereiro geeft een hoge lob. Wnuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Palmezano de bal. Palmezano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Once Vampiros Rojinegros - LEAD 0:2

9e minuut.
Gąska is nu in balbezit. Gąska passt de bal met de wreef. Guboglo probeert naar een medespeler te passen. Wnuk is nu in balbezit. Wnuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gąska bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąska geeft een hoge lob. Temesvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Temesvári haalt uit met een fantastische trap. Farro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Once Vampiros Rojinegros - LEAD 0:3

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Farro trapt de bal weg. Temesvári kopt de bal weg. Wnuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Temesvári probeert naar een medespeler te passen. Palmezano rent richting de bal. Wnuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnuk haalt uit met een fantastische trap. Farro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Once Vampiros Rojinegros - LEAD 0:4

20e minuut.
Palmezano rent richting de bal. Palmezano passt de bal in één keer door. Wnuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnuk haalt uit met een fantastische trap. Farro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Once Vampiros Rojinegros - LEAD 0:5

23e minuut.
Palmezano verovert de bal door een tackle van achteren. Guboglo speelt de bal door. Wnuk rent richting de bal. Wnuk haalt uit met een fantastische trap. Farro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Palmezano probeert de bal met de borst te controleren. Palmezano geeft een hoge lob. Wnuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnuk draait met de bal, schiet en ... Farro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Once Vampiros Rojinegros - LEAD 0:6

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gąska met een snelle inworp. Guboglo probeert naar een medespeler te passen. Wnuk rent richting de bal. Wnuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Guboglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guboglo speelt de bal door. Palmezano rent richting de bal. Wnuk rent richting de bal. Wnuk schiet op doel. Farro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Farro probeert naar een medespeler te passen. Palmezano kopt de bal weg. Wnuk rent richting de bal. Wnuk haalt uit met een fantastische trap. Farro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Tuesta geeft de bal voor. Diez kopt de bal weg. Guboglo speelt de bal door. Wnuk rent richting de bal. Wnuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Palmezano rent richting de bal. Palmezano passt de bal in één keer door. Farro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Acevedo rent richting de bal. Palmezano verovert de bal door een tackle van achteren. Palmezano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Diez rent richting de bal. Temesvári verovert de bal door een tackle van achteren. Temesvári speelt de bal door. Guboglo heeft problemen om de bal te vangen. Guboglo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pereiro probeert de bal met de borst te controleren. Pereiro speelt de bal door. Wnuk is nu in balbezit. Wnuk haalt uit met een fantastische trap. Farro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Once Vampiros Rojinegros - LEAD 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Once Vampiros Rojinegros 86%, LEAD 14%.
Once Vampiros Rojinegros - LEAD 0:7

47e minuut.
Klungelig pakt Acevedo de bal. Guboglo onderschept slim de pass. Guboglo passt de bal met de wreef. Palmezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmezano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Once Vampiros Rojinegros - LEAD 0:8

48e minuut.
Diez geeft een hoge lob. Buitenspel voor García. Goede buitenspelval van de verdediging. Pinto neemt vlug de vrije trap. Palmezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmezano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Temesvári is nu in balbezit. Temesvári haalt uit met een fantastische trap. Diez probeert de bal aan de voet te houden. Wnuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnuk schiet op doel. Farro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Wnuk is nu in balbezit. Daar is Guboglo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guboglo geeft een hoge lob. Wnuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnuk schiet op doel. Farro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Diez is nu in balbezit. Pereiro verovert de bal door een tackle van achteren. Pereiro geeft de bal voor. Wnuk rent richting de bal. Wnuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Once Vampiros Rojinegros - LEAD 0:9

60e minuut.
Farro trapt de bal weg. Pereiro kopt de bal weg. Wnuk rent richting de bal. Wnuk schiet op doel. Farro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Pereiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Temesvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereiro rent richting de bal. Pereiro geeft een hoge lob. Palmezano maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wnuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Once Vampiros Rojinegros - LEAD 0:10

71e minuut.
Temesvári rent richting de bal. Temesvári passt de bal in één keer door. Guboglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnuk rent richting de bal. Wnuk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Once Vampiros Rojinegros - LEAD 0:11

76e minuut.
Temesvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Temesvári geeft een lange en hoge pass. Campos heeft problemen om de bal te vangen. Palmezano rent richting de bal. Palmezano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Once Vampiros Rojinegros - LEAD 0:12

77e minuut.
Wnuk passt de bal in één keer door. Pereiro is nu in balbezit. Pereiro geeft een hoge lob. Wnuk is nu in balbezit. Wnuk haalt uit met een fantastische trap. Farro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Palmezano is nu in balbezit. Palmezano schiet op doel. Farro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Once Vampiros Rojinegros - LEAD 0:13

79e minuut.
Wnuk rent richting de bal. Wnuk passt de bal zonder na te denken. Palmezano is nu in balbezit. Palmezano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Once Vampiros Rojinegros - LEAD 0:14

82e minuut.
Diez bereikt de bal nog maar net als eerste. Guboglo onderschept slim de pass. Guboglo speelt de bal door. Wnuk rent richting de bal. Wnuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
García heeft problemen om de bal te vangen. Tuesta onderschept slim de pass. Tuesta geeft een hoge lob. Wnuk is nu in balbezit. Wnuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Once Vampiros Rojinegros - LEAD 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Once Vampiros Rojinegros 81%, LEAD 19%.
Once Vampiros Rojinegros - LEAD 0:15