Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inspiring XI Upbeat Beavers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


32e minuut.
Blackmore geeft de bal voor. Hazlewood is nu in balbezit. Haworth verovert de bal door een tackle van achteren. Dubberley onderschept slim de pass. Dubberley haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Giggs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Crosby de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hudson. Crosby raakt geblesseerd tijdens het duel. Crosby zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bromage passt de bal zonder na te denken. Jennings bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudson is nu in balbezit. Jennings verovert de bal door een tackle van achteren. Jennings haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Richard trapt de bal weg. Haworth met een sublieme pass. Jennings bereikt de bal nog maar net als eerste. Jennings schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inspiring XI - Upbeat Beavers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inspiring XI 55%, Upbeat Beavers 45%.
Inspiring XI - Upbeat Beavers 0:1

55e minuut.
Haworth geeft de bal voor. Giggs kan de bal niet met de borst controleren. Giggs passt de bal in één keer door. Crosby bereikt de bal nog maar net als eerste. Crosby schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Hazlewood bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosley is nu in balbezit. Hazlewood onderschept slim de pass. Hazlewood schiet op doel. McGowan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inspiring XI - Upbeat Beavers 1:1

78e minuut.
Crosby raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Henderson komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bromage verovert de bal door een tackle van achteren. Bromage passt de bal zonder na te denken. Jennings rent richting de bal. Jennings haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inspiring XI 60%, Upbeat Beavers 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inspiring XI - Upbeat Beavers 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

97e minuut.
Bromage is nu in balbezit. Henderson verovert de bal door een tackle van achteren. Bromage bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson onderschept slim de pass. Henderson haalt uit met een fantastische trap. Hopkins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inspiring XI - Upbeat Beavers 1:2

104e minuut.
Giggs rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wightman. Giggs is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Drinkwater zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jennings rent richting de bal. Jennings haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inspiring XI 62%, Upbeat Beavers 38%.
Inspiring XI - Upbeat Beavers 1:2

117e minuut.
Blackmore met een snelle inworp. Klungelig pakt Perkins de bal. Perkins met een sublieme pass. Henderson is nu in balbezit. Henderson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inspiring XI 78%, Upbeat Beavers 22%.
Inspiring XI - Upbeat Beavers 1:2