Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UTD Marauders Swansea City A.F.C
Normal Tactiek 442
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15 gemiddelde waardering 35
poor Schieten good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Coward speelt de bal door. Rock is nu in balbezit. Rock geeft een lange en hoge pass. Elfe rent richting de bal. Elfe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Timothy geeft de bal voor. Oster heeft problemen om de bal te vangen. Przybysz rent richting de bal. Przybysz draait met de bal, schiet en ... Evans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UTD Marauders - Swansea City A.F.C 0:1

17e minuut.
Egeland verovert de bal door een tackle van achteren. Egeland probeert naar een medespeler te passen. Przybysz rent richting de bal. Przybysz schiet op doel. Rock probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Zvezdev kopt de bal weg. Daar is Oster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przybysz rent richting de bal. Przybysz schiet op doel. Evans probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Denner speelt de bal door. Egeland rent richting de bal. Egeland geeft een lange en hoge pass. Buchner rent richting de bal. Buchner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Rock trapt de bal weg. Zvezdev kopt de bal weg. Przybysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybysz haalt uit met een fantastische trap. Evans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UTD Marauders - Swansea City A.F.C 0:2

44e minuut.
Buchner speelt de bal door. Zvezdev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvezdev probeert naar een medespeler te passen. Buchner rent richting de bal. Buchner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UTD Marauders - Swansea City A.F.C 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTD Marauders 70%, Swansea City A.F.C 30%.
UTD Marauders - Swansea City A.F.C 0:3

47e minuut.
Klungelig pakt Timothy de bal. Timothy passt de bal in één keer door. Przybysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybysz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UTD Marauders - Swansea City A.F.C 0:4

50e minuut.
Daar is Denner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zvezdev onderschept slim de pass. Zvezdev passt de bal zonder na te denken. Buchner rent richting de bal. Buchner geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Evans trapt de bal weg van het doel. Timothy bereikt de bal nog maar net als eerste. Timothy speelt de bal door. Buchner is nu in balbezit. Buchner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Walters geeft een hoge lob. Oster heeft problemen om de bal te vangen. Przybysz rent richting de bal. Przybysz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UTD Marauders - Swansea City A.F.C 0:5

74e minuut.
Oster geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walters met de inworp. Timothy bereikt de bal nog maar net als eerste. Timothy geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Quebrado passt de bal met de wreef. Daar is Buchner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wheatcroft is nu in balbezit. Buchner onderschept slim de pass. Buchner haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTD Marauders 78%, Swansea City A.F.C 22%.
UTD Marauders - Swansea City A.F.C 0:5