Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smooth Swifts Sporting Clube de Wales
Normal Tactiek 442
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.1 gemiddelde waardering 44
zwak Schieten solide
hopeloos Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Leonard bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonard geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Dubberly de bal onder controle te krijgen. Coates is nu in balbezit. Coates schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Rush verovert de bal door een tackle van achteren. Rush geeft een hoge lob. O`Brien rent richting de bal. Stroud bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroud haalt uit met een fantastische trap. Moore bokst de bal weg.

6e minuut.
Langdon rent richting de bal. Dubberly bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubberly passt de bal in één keer door. Daar is Coates, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coates schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Swifts - Sporting Clube de Wales 0:1

8e minuut.
Dubberly passt de bal met de wreef. Langdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Langdon geeft de bal voor. Coates maakt een snoekduik en kopt de bal. Webster probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Swifts - Sporting Clube de Wales 0:2

10e minuut.
Todd is nu in balbezit. Todd passt de bal zonder na te denken. Langdon geeft een hoge lob. Coates springt en kopt de bal. Webster werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Swifts - Sporting Clube de Wales 0:3

14e minuut.
Pitman probeert naar een medespeler te passen. Stroud is nu in balbezit. Blackie rent richting de bal. Stroud rent richting de bal. Stroud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Swifts - Sporting Clube de Wales 1:3

26e minuut.
Rush verovert de bal door een tackle van achteren. Langdon rent richting de bal. Langdon passt de bal met de wreef. Daar is Coates, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coates draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Webster trapt de bal weg van het doel. Smithe kopt de bal weg. Coates is nu in balbezit. Coates geeft de bal voor. Dubberly springt en kopt de bal. Webster probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
O`Brien speelt de bal door. Coyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyne passt de bal met de wreef. Dubberly rent richting de bal. Dubberly geeft de bal voor. Webster kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coates rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Swifts - Sporting Clube de Wales 1:4

32e minuut.
Coyne passt de bal zonder na te denken. Coates bereikt de bal nog maar net als eerste. Blakemore legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coates is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Todd legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Webster verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Todd rent richting de bal. Todd schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Smithe kopt de bal weg. Todd kan de bal niet met de borst controleren. Todd probeert naar een medespeler te passen. Coates rent richting de bal. Coates draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Webster probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Stroud is nu in balbezit. Smithe verovert de bal door een tackle van achteren. Smithe geeft een hoge lob. Coates bereikt de bal nog maar net als eerste. Coates haalt uit met een fantastische trap. Webster bokst de bal weg.

39e minuut.
Todd is nu in balbezit. Todd passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dubberly de bal. Dubberly haalt uit met een fantastische trap. Webster probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Swifts - Sporting Clube de Wales 1:5

41e minuut.
Pitman is nu in balbezit. Langdon verovert de bal door een tackle van achteren. Langdon speelt de bal door. Coates heeft problemen om de bal te vangen. Coates draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Langdon is nu in balbezit. Langdon geeft een lange en hoge pass. Coates kopt de bal weg. Coyne rent richting de bal. Coyne geeft een hoge lob. Webster bokst de bal weg. Coates is nu in balbezit. Coates draait met de bal, schiet en ... Webster verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Swifts - Sporting Clube de Wales 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smooth Swifts 76%, Sporting Clube de Wales 24%.
Smooth Swifts - Sporting Clube de Wales 1:6

46e minuut.
Dubberly passt de bal zonder na te denken. Langdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Langdon geeft een hoge lob. Coates is nu in balbezit. Coates draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Coates is nu in balbezit. Coates haalt uit met een fantastische trap. Webster bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Swifts - Sporting Clube de Wales 1:7

49e minuut.
Carr geeft een lange en hoge pass. Daar is Blakemore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubberly bereikt de bal nog maar net als eerste. Coates is nu in balbezit. Coates draait met de bal, schiet en ... Webster probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Swifts - Sporting Clube de Wales 1:8

51e minuut.
Stroud kopt de bal weg. Todd rent richting de bal. Todd passt de bal met de wreef. Dubberly rent richting de bal. Dubberly draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Langdon verovert de bal door een tackle van achteren. Langdon met een sublieme pass. Coates rent richting de bal. Coates draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Dubberly de bal. Leonard bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubberly verovert de bal door een tackle van achteren. Dubberly draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Swifts - Sporting Clube de Wales 1:9

62e minuut.
Rush onderschept slim de pass. Rush speelt de bal door. Coates is nu in balbezit. Coates haalt uit met een fantastische trap. Webster werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Swifts - Sporting Clube de Wales 1:10

68e minuut.
Dubberly rent richting de bal. Todd speelt de bal door. Coates is nu in balbezit. Coates draait met de bal, schiet en ... Blakemore probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Webster probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Swifts - Sporting Clube de Wales 1:11

73e minuut.
Rush kopt de bal weg. Langdon is nu in balbezit. Langdon probeert naar een medespeler te passen. Dubberly rent richting de bal. Dubberly schiet op doel. Webster probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Swifts - Sporting Clube de Wales 1:12

78e minuut.
Pitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Todd onderschept slim de pass. Todd met een sublieme pass. Coates heeft problemen om de bal te vangen. Coates haalt uit met een fantastische trap. Webster probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Swifts - Sporting Clube de Wales 1:13

83e minuut.
Henderson met een sublieme pass. Todd rent richting de bal. Todd speelt de bal door. Dubberly rent richting de bal. Dubberly schiet op doel. Webster bokst de bal weg. Klungelig pakt Blakemore de bal. Dubberly bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubberly draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
O`Brien is nu in balbezit. O`Brien geeft een hoge lob. Dubberly bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubberly draait met de bal, schiet en ... Webster probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Swifts - Sporting Clube de Wales 1:14

89e minuut.
Coyne geeft de bal voor. Klungelig pakt Dubberly de bal. Coates rent richting de bal. Coates draait met de bal, schiet en ... Webster maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Swifts - Sporting Clube de Wales 1:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smooth Swifts 74%, Sporting Clube de Wales 26%.
Smooth Swifts - Sporting Clube de Wales 1:15