Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALMAZ Победа
Normal Tactiek 2023
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 41.6
matig Schieten goed
zwak Passen goed
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Prigoda controleert de bal met de borst. Ryzhov onderschept slim de pass. Sekoyan rent richting de bal. Ryzhov onderschept slim de pass. Ryzhov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Ivanets is nu in balbezit. Leśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Molano verovert de bal door een tackle van achteren. Molano draait met de bal, schiet en ... Edemskij maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ananko rent richting de bal. Ananko probeert naar een medespeler te passen. Ivanets is nu in balbezit. Ivanets draait met de bal, schiet en ... Edemskij werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALMAZ - Победа 0:1

29e minuut.
Sekoyan heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciminian. Sekoyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sekoyan met een snel genomen vrije trap. Ivanets is nu in balbezit. Ivanets draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALMAZ 65%, Победа 35%.
ALMAZ - Победа 0:1

48e minuut.
Dudarenko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dmitriev zal de hoekschop nemen. Ivanets bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanets schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALMAZ - Победа 0:2

53e minuut.
Ananko met een sublieme pass. Dmitriev rent richting de bal. Lillee begaat een overtreding. Lillee krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Lozinskij geeft een hoge lob. Dmitriev probeert naar een medespeler te passen. Ivanets is nu in balbezit. Ivanets draait met de bal, schiet en ... Edemskij werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ALMAZ - Победа 0:3

63e minuut.
Ciminian is nu in balbezit. Ciminian geeft een lange en hoge pass. Sukristov rent richting de bal. Sukristov geeft een hoge lob. Prigoda controleert de bal met de borst. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Ivanets verovert de bal door een tackle van achteren. Dariev rent richting de bal. Ivanets onderschept slim de pass. Ivanets haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Popsa de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Prigoda speelt de bal door. Dmitriev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmitriev passt de bal in één keer door. Ivanets rent richting de bal. Ivanets draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALMAZ 65%, Победа 35%.
ALMAZ - Победа 0:3