Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zarazhennyje Barsuki @Вымпел@
Normal Tactiek 1...24
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 34.5
matig Schieten solide
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Kaverin met een harde bal richting middenveld. Pintilei kopt de bal weg. Daar is Anyukov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cioran rent richting de bal. Cioran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Barsuki - @Вымпел@ 0:1

3e minuut.
Dedikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei passt de bal in één keer door. Cioran bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioran haalt uit met een fantastische trap. Kaverin bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dedikov met de inworp. Pintilei probeert naar een medespeler te passen. Cioran is nu in balbezit. Cioran schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kaverin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Barsuki - @Вымпел@ 0:2

13e minuut.
Kusí kopt de bal weg. Daar is Dedikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dedikov probeert naar een medespeler te passen. Cioran rent richting de bal. Cioran haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Klungelig pakt Dedikov de bal. Nyrkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedikov verovert de bal door een tackle van achteren. Cioran rent richting de bal. Cioran draait met de bal, schiet en ... Kaverin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Pintilei rent richting de bal. Pintilei met een sublieme pass. Cioran rent richting de bal. Cioran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Barsuki - @Вымпел@ 0:3

36e minuut.
Reszke geeft een lange en hoge pass. Mamin kopt de bal weg. Kavkazov probeert de bal aan de voet te houden. Kusí bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusí geeft een lange en hoge pass. Kaverin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Pintilei passt de bal in één keer door. Kavkazov is nu in balbezit. Kusí onderschept slim de pass. Kusí schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Barsuki - @Вымпел@ 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zarazhennyje Barsuki 70%, @Вымпел@ 30%.
Zarazhennyje Barsuki - @Вымпел@ 0:4

49e minuut.
Dedikov is nu in balbezit. Zhivago speelt de bal door. Pintilei speelt de bal door. Kusí rent richting de bal. Kusí haalt uit met een fantastische trap. Kaverin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

57e minuut.
Reszke bereikt de bal nog maar net als eerste. Reszke passt de bal met de wreef. Pintilei speelt de bal door. Daar is Kusí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kusí speelt de bal door. Kaverin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cioran is nu in balbezit. Cioran haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Dedikov kopt de bal weg. Cioran bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioran passt de bal zonder na te denken. Kusí rent richting de bal. Kusí schiet op doel. Paal! Dedikov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zhivago rent richting de bal. Dedikov onderschept slim de pass. Dedikov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ivahin heeft problemen om de bal te vangen. Davydov verovert de bal door een tackle van achteren. Davydov geeft de bal voor. Daar is Cioran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cioran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Barsuki - @Вымпел@ 0:5

73e minuut.
Pintilei met een sublieme pass. Cioran heeft problemen om de bal te vangen. Cioran passt de bal in één keer door. Kusí is nu in balbezit. Kusí haalt uit met een fantastische trap. Kaverin bokst de bal weg.

74e minuut.
Kavkazov kan de bal niet met de borst controleren. Kusí tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kavkazov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kavkazov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Inworp. Reszke met de inworp. Pintilei heeft problemen om de bal te vangen. Pintilei met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Anyukov kan de bal niet met de borst controleren. Cioran bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusí is nu in balbezit. Kusí draait met de bal, schiet en ... Kaverin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Barsuki - @Вымпел@ 0:6

89e minuut.
Davydov probeert naar een medespeler te passen. Prapor is nu in balbezit. Prapor geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kusí de bal. Kusí haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zarazhennyje Barsuki 73%, @Вымпел@ 27%.
Zarazhennyje Barsuki - @Вымпел@ 0:6