Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Irtysh Istiqlal
Normal Tactiek 4-3-1-2
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 51.3
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen uitstekend
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Gubajdullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe onderschept slim de pass. Kozhemiakin bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe verovert de bal door een tackle van achteren. Güneştepe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Zherdev geeft een lange en hoge pass. Evsikov kopt de bal weg. Sima geeft de bal voor. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap. Khobot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Kozhemiakin heeft problemen om de bal te vangen. Gubajdullin met een sublieme pass. Evsikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Türker is nu in balbezit. Verba speelt de bal door. Peryt is nu in balbezit. Peryt geeft de bal voor. Güneştepe krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Khobot trapt de bal weg. Pokhomskij probeert de bal aan de voet te houden. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap. Khobot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Klungelig pakt Peryt de bal. Peryt passt de bal met de wreef. Güneştepe probeert de bal met de borst te controleren. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap. Khobot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Irtysh - Istiqlal 0:1

13e minuut.
Rubin speelt de bal door. Peryt is nu in balbezit. Peryt geeft een lange en hoge pass. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap. Khobot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe passt de bal zonder na te denken. Zhbanov is nu in balbezit. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe schiet op doel. Khobot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Irtysh - Istiqlal 0:2

22e minuut.
Sima is nu in balbezit. Evsikov verovert de bal door een tackle van achteren. Sirkhaev rent richting de bal. Evsikov onderschept slim de pass. Evsikov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Zhbanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhbanov met een sublieme pass. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Irtysh - Istiqlal 0:3

31e minuut.
Peryt met een sublieme pass. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubin is nu in balbezit. Zhbanov verovert de bal door een tackle van achteren. Zhbanov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Türker speelt de bal door. Peryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Peryt passt de bal zonder na te denken. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Irtysh - Istiqlal 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irtysh 71%, Istiqlal 29%.
Irtysh - Istiqlal 0:4

47e minuut.
Rubin met een sublieme pass. Peryt rent richting de bal. Peryt passt de bal in één keer door. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Peryt rent richting de bal. Peryt passt de bal in één keer door. Zhbanov rent richting de bal. Zhbanov haalt uit met een fantastische trap. Zherdev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Peryt speelt de bal door. Menicozzi is nu in balbezit. Menicozzi passt de bal zonder na te denken. Zhbanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhbanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Verba bereikt de bal nog maar net als eerste. Peryt is nu in balbezit. Peryt passt de bal met de wreef. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Irtysh - Istiqlal 0:5

61e minuut.
Negoduev heeft problemen om de bal te vangen. Menicozzi geeft een lange en hoge pass. Negoduev heeft problemen om de bal te vangen. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Irtysh - Istiqlal 0:6

67e minuut.
Sima geeft de bal voor. Peryt kopt de bal weg. Klungelig pakt Zhbanov de bal. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Irtysh - Istiqlal 0:7

73e minuut.
Peryt rent richting de bal. Peryt passt de bal met de wreef. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe schiet op doel. Khobot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irtysh - Istiqlal 0:8

74e minuut.
Pokhomskij geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peryt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Güneştepe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güneştepe schiet op doel. Khobot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Irtysh - Istiqlal 0:9

77e minuut.
Sima bereikt de bal nog maar net als eerste. Sima speelt de bal door. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zherdev de bal onder controle te krijgen. Khobot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Irtysh - Istiqlal 0:10

79e minuut.
Zherdev geeft een hoge lob. Inworp. Peryt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Güneştepe controleert de bal met de borst. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Zherdev kopt de bal weg. Peryt is nu in balbezit. Peryt met een sublieme pass. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap. Khobot bokst de bal weg.

84e minuut.
Peryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Peryt speelt de bal door. Gubajdullin controleert de bal met de borst. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Daar is Zhbanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menicozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Menicozzi passt de bal zonder na te denken. Zhbanov rent richting de bal. Zhbanov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irtysh 77%, Istiqlal 23%.
Irtysh - Istiqlal 0:10