Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kanatchikova Dacha ФК Звезда
Normal Tactiek Forward
42% Balbezit 58%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 55
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 53.5
waardeloos Schieten uitmuntend
waardeloos Passen zeer goed
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Osa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Makarov met een snelle inworp. Gankin is nu in balbezit. Gankin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Klungelig pakt Galimov de bal. Łasocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Calizzi de bal. Calizzi probeert naar een medespeler te passen. Leone is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Drejan neemt de hoekschop. Badowski kopt de bal weg. Leone rent richting de bal. Leone haalt uit met een fantastische trap. Kapustin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Badowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanatchikova Dacha - ФК Звезда 0:1

7e minuut.
Calizzi onderschept slim de pass. Calizzi met een sublieme pass. Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kanatchikova Dacha - ФК Звезда 0:2

9e minuut.
Inworp. Morozov met een snelle inworp. Perevalov probeert naar een medespeler te passen. Badowski is nu in balbezit. Badowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Magalski onderschept slim de pass. Magalski probeert naar een medespeler te passen. Badowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski draait met de bal, schiet en ... Kapustin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanatchikova Dacha - ФК Звезда 0:3

12e minuut.
Drejan met een snelle inworp. Gankin rent richting de bal. Maczkowski onderschept slim de pass. Magalski geeft een lange en hoge pass. Badowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanatchikova Dacha - ФК Звезда 0:4

14e minuut.
Leone kopt de bal weg. Zakatov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Badowski is nu in balbezit. Badowski draait met de bal, schiet en ... Kapustin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kanatchikova Dacha - ФК Звезда 0:5

15e minuut.
Ivanov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Radimov de bal. Badowski rent richting de bal. Leone is nu in balbezit. Leone haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Perevalov verovert de bal door een tackle van achteren. Maczkowski onderschept slim de pass. Maczkowski passt de bal zonder na te denken. Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Leone schiet op doel. Kapustin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Voznesenskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Calizzi rent richting de bal. Calizzi geeft een lange en hoge pass. Badowski rent richting de bal. Badowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanatchikova Dacha - ФК Звезда 0:6

19e minuut.
Ivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanov met een sublieme pass. Galimov is nu in balbezit. Badowski onderschept slim de pass. Badowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kanatchikova Dacha - ФК Звезда 0:7

21e minuut.
Łasocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Maczkowski is nu in balbezit. Łasocha met een sublieme pass. Badowski is nu in balbezit. Badowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kanatchikova Dacha - ФК Звезда 0:8

23e minuut.
Klungelig pakt Galimov de bal. Badowski rent richting de bal. Badowski passt de bal in één keer door. Leone rent richting de bal. Leone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Łasocha kopt de bal weg. Radimov is nu in balbezit. Badowski onderschept slim de pass. Badowski heeft problemen om de bal te vangen. Badowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanatchikova Dacha - ФК Звезда 0:9

25e minuut.
Morozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski is nu in balbezit. Badowski passt de bal met de wreef. Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Leone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kanatchikova Dacha - ФК Звезда 0:10

28e minuut.
Badowski onderschept slim de pass. Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Leone speelt de bal door. Badowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kanatchikova Dacha - ФК Звезда 0:11

30e minuut.
Badowski passt de bal in één keer door. Drejan met een sublieme pass. Leone rent richting de bal. Leone haalt uit met een fantastische trap. Kapustin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanatchikova Dacha - ФК Звезда 0:12

33e minuut.
Magalski is nu in balbezit. Magalski passt de bal met de wreef. Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Leone haalt uit met een fantastische trap. Zakatov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kapustin bokst de bal weg. Badowski rent richting de bal. Badowski schiet op doel. Kapustin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanatchikova Dacha - ФК Звезда 0:13

36e minuut.
Calizzi is nu in balbezit. Calizzi geeft een hoge lob. Daar is Voznesenskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badowski rent richting de bal. Badowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalski speelt de bal door. Badowski is nu in balbezit. Badowski haalt uit met een fantastische trap. Kapustin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanatchikova Dacha - ФК Звезда 0:14

38e minuut.
Drejan met een snelle inworp. Magalski rent richting de bal. Magalski passt de bal in één keer door. Badowski is nu in balbezit. Badowski haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Łasocha heeft problemen om de bal te vangen. Łasocha passt de bal zonder na te denken. Calizzi geeft een lange en hoge pass. Badowski rent richting de bal. Badowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kapustin trapt de bal weg van het doel. Leone kopt de bal weg. Badowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kanatchikova Dacha - ФК Звезда 0:15

42e minuut.
Galimov probeert de bal aan de voet te houden. Maczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maczkowski geeft een lange en hoge pass. Badowski is nu in balbezit. Badowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanatchikova Dacha - ФК Звезда 0:16

44e minuut.
Magalski passt de bal met de wreef. Badowski is nu in balbezit. Badowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Leone de bal. Leone draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanatchikova Dacha - ФК Звезда 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanatchikova Dacha 82%, ФК Звезда 18%.
Kanatchikova Dacha - ФК Звезда 0:17

46e minuut.
Pulga is nu in balbezit. Łasocha rent richting de bal. Łasocha speelt de bal door. Badowski is nu in balbezit. Badowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kanatchikova Dacha - ФК Звезда 0:18

48e minuut.
Maczkowski onderschept slim de pass. Maczkowski passt de bal zonder na te denken. Łasocha met een sublieme pass. Leone kan de bal niet met de borst controleren. Leone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanatchikova Dacha - ФК Звезда 0:19

52e minuut.
Drejan is nu in balbezit. Drejan geeft een lange en hoge pass. Voznesenskiy kopt de bal weg. Leone rent richting de bal. Leone schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Drejan kopt de bal weg. Klungelig pakt Radimov de bal. Leone met een sublieme pass. Badowski rent richting de bal. Badowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kanatchikova Dacha - ФК Звезда 0:20

60e minuut.
Drejan kopt de bal weg. Daar is Perevalov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leone probeert naar een medespeler te passen. Badowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Łasocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Łasocha speelt de bal door. Badowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski haalt uit met een fantastische trap. Kapustin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanatchikova Dacha - ФК Звезда 0:21

64e minuut.
Klungelig pakt Makarov de bal. Drejan verovert de bal door een tackle van achteren. Drejan probeert naar een medespeler te passen. Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Leone schiet op doel. Kapustin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanatchikova Dacha - ФК Звезда 0:22

67e minuut.
Drejan speelt de bal door. Klungelig pakt Magalski de bal. Magalski passt de bal met de wreef. Leone rent richting de bal. Leone draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Daar is Drejan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drejan passt de bal zonder na te denken. Daar is Leone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magalski is nu in balbezit. Magalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanatchikova Dacha - ФК Звезда 0:23

73e minuut.
Drejan passt de bal in één keer door. Daar is Zakatov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leone is nu in balbezit. Leone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kanatchikova Dacha - ФК Звезда 0:24

75e minuut.
Drejan met een sublieme pass. Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Leone schiet op doel. Zakatov probeert de bal aan de voet te houden. Kapustin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Drejan passt de bal in één keer door. Calizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Calizzi passt de bal in één keer door. Daar is Badowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badowski draait met de bal, schiet en ... Kapustin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Leone rent richting de bal. Leone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanatchikova Dacha - ФК Звезда 0:25

79e minuut.
Calizzi onderschept slim de pass. Calizzi probeert naar een medespeler te passen. Łasocha speelt de bal door. Maczkowski probeert naar een medespeler te passen. Leone met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Drejan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magalski met een sublieme pass. Maczkowski speelt de bal door. Daar is Łasocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łasocha draait met de bal, schiet en ... Kapustin bokst de bal weg. Leone rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Galimov de bal. Łasocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Łasocha passt de bal met de wreef. Magalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Maczkowski rent richting de bal. Maczkowski geeft de bal voor. Voznesenskiy kopt de bal weg. Łasocha heeft problemen om de bal te vangen. Łasocha schiet op doel. Kapustin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Perevalov passt de bal in één keer door. Morozov is nu in balbezit. Leone is nu in balbezit. Leone draait met de bal, schiet en ... Kapustin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanatchikova Dacha - ФК Звезда 0:26

88e minuut.
Drejan met een snelle inworp. Magalski rent richting de bal. Magalski passt de bal in één keer door. Leone is nu in balbezit. Leone schiet op doel. Kapustin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Badowski is nu in balbezit. Badowski haalt uit met een fantastische trap. Kapustin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanatchikova Dacha 85%, ФК Звезда 15%.
Kanatchikova Dacha - ФК Звезда 0:26