Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stalingrad Gladiator Spartak
Normal Tactiek Optimas
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.2 gemiddelde waardering 51.6
matig Schieten uitmuntend
zwak Passen solide
matig Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Döbrögi rent richting de bal. Uev rent richting de bal. Sánchez Soler rent richting de bal. Uev onderschept slim de pass. Uev haalt uit met een fantastische trap. Galin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Sánchez Soler rent richting de bal. Zapadov verovert de bal door een tackle van achteren. Zapadov passt de bal in één keer door. Prokopenko rent richting de bal. Prokopenko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Zapadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babenkov speelt de bal door. Akbash probeert naar een medespeler te passen. Daar is Uev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Uev rent richting de bal. Uev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Akbash de bal. Akbash schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalingrad - Gladiator Spartak 0:1

10e minuut.
Uev is nu in balbezit. Sánchez Soler rent richting de bal. Uev begaat een overtreding. Uev krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Zapadov speelt de bal door. Akbash is nu in balbezit. Akbash probeert naar een medespeler te passen. Uev is nu in balbezit. Uev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalingrad - Gladiator Spartak 0:2

13e minuut.
Chumakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapadov verovert de bal door een tackle van achteren. Akbash speelt de bal door. Uev rent richting de bal. Uev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

15e minuut.
Uev speelt de bal door. Prokopenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopenko passt de bal met de wreef. Akbash is nu in balbezit. Akbash draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Negoduev rent richting de bal. Zapadov onderschept slim de pass. Zapadov probeert naar een medespeler te passen. Akbash rent richting de bal. Akbash draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Gavrilakis verovert de bal door een tackle van achteren. Prokopenko rent richting de bal. Tolbukhin begaat een overtreding. Tolbukhin krijgt een gele kaart. Prokopenko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Akbash zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Uev rent richting de bal. Uev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Zapadov met een sublieme pass. Uev rent richting de bal. Gavrilakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Uev onderschept slim de pass. Uev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Akbash passt de bal met de wreef. Zapadov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Negoduev. Negoduev krijgt een gele kaart. Zapadov raakt geblesseerd tijdens het duel. Akbash met een snel genomen vrije trap. Uev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Zapadov kopt de bal weg. Akbash met een sublieme pass. Uev is nu in balbezit. Uev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalingrad - Gladiator Spartak 0:3

34e minuut.
Uev met een sublieme pass. Akbash is nu in balbezit. Akbash speelt de bal door. Klungelig pakt Uev de bal. Uev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Prokopenko geeft een hoge lob. Uev kopt de bal weg. Akbash probeert de bal aan de voet te houden. Uev is nu in balbezit. Uev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Prokopenko kopt de bal weg. Uev is nu in balbezit. Uev passt de bal met de wreef. Akbash rent richting de bal. Akbash draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Zapadov controleert de bal met de borst. Zapadov geeft een lange en hoge pass. Uev kopt de bal weg. Akbash bereikt de bal nog maar net als eerste. Akbash haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalingrad - Gladiator Spartak 0:4

41e minuut.
Uissepp is nu in balbezit. Zavaliy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavaliy passt de bal met de wreef. Uev bereikt de bal nog maar net als eerste. Uev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalingrad - Gladiator Spartak 0:5

45e minuut.
Uev geeft een lange en hoge pass. Olenikov kopt de bal weg. Akbash rent richting de bal. Akbash draait met de bal, schiet en ... Galin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalingrad - Gladiator Spartak 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalingrad 79%, Gladiator Spartak 21%.
Stalingrad - Gladiator Spartak 0:6

46e minuut.
Prokopenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopenko passt de bal met de wreef. Uev is nu in balbezit. Uev geeft een lange en hoge pass. Akbash krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Uev haalt uit met een fantastische trap. Gavrilakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Prokopenko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Akbash springt en kopt de bal. Galin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Uev is nu in balbezit. Uev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalingrad - Gladiator Spartak 0:7

52e minuut.
Chumakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Akbash verovert de bal door een tackle van achteren. Akbash probeert naar een medespeler te passen. Uev is nu in balbezit. Uev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Chumakov speelt de bal door. Akbash is nu in balbezit. Akbash geeft een lange en hoge pass. Uev is nu in balbezit. Uev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalingrad - Gladiator Spartak 0:8

63e minuut.
Uev passt de bal in één keer door. Akbash is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Akbash neemt de hoekschop. Uev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Döbrögi is nu in balbezit. Zheltonogov verovert de bal door een tackle van achteren. Zheltonogov geeft de bal voor. Uev is nu in balbezit. Uev draait met de bal, schiet en ... Galin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Zavaliy verovert de bal door een tackle van achteren. Zavaliy speelt de bal door. Uev rent richting de bal. Uev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stalingrad - Gladiator Spartak 0:9

68e minuut.
Galin probeert naar een medespeler te passen. Zavaliy kopt de bal weg. Akbash rent richting de bal. Uev is nu in balbezit. Uev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Bovtalo onderschept slim de pass. Bovtalo probeert naar een medespeler te passen. Prokopenko is nu in balbezit. Uev bereikt de bal nog maar net als eerste. Uev geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Olenikov passt de bal met de wreef. Babenkov is nu in balbezit. Uev onderschept slim de pass. Akbash bereikt de bal nog maar net als eerste. Akbash haalt uit met een fantastische trap. Galin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Uev is nu in balbezit. Uev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Zapadov probeert naar een medespeler te passen. Uev bereikt de bal nog maar net als eerste. Uev passt de bal zonder na te denken. Akbash rent richting de bal. Akbash haalt uit met een fantastische trap. Galin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Babenkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olenikov rent richting de bal. Olenikov geeft een lange en hoge pass. Zapadov heeft problemen om de bal te vangen. Zapadov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Akbash onderschept slim de pass. Akbash met een sublieme pass. Uev bereikt de bal nog maar net als eerste. Uev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stalingrad - Gladiator Spartak 0:10

90e minuut.
Prokopenko rent richting de bal. Prokopenko probeert naar een medespeler te passen. Akbash bereikt de bal nog maar net als eerste. Akbash schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalingrad - Gladiator Spartak 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalingrad 72%, Gladiator Spartak 28%.
Stalingrad - Gladiator Spartak 0:11