Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZRSK Труд Воронеж
523 Tactiek wernbloom
50% Balbezit 50%
75% Spel op eigen helft 25%
4 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
40.9 gemiddelde waardering 60.7
adequate Schieten excellent
average Passen formidable
excellent Verdedigen solid


6e minuut.
Stoilov rent richting de bal. Vahabov rent richting de bal. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZRSK - Труд Воронеж 0:1

9e minuut.
Saraoja raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gaszyński komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Gaszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaszyński geeft een lange en hoge pass. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZRSK - Труд Воронеж 0:2

13e minuut.
Vries rent richting de bal. Vahabov rent richting de bal. Vahabov geeft de bal voor. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Gissing met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Rejski de bal. Vahabov speelt de bal door. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gaszyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Stoilov de bal. Shuqun is nu in balbezit. Stoilov verovert de bal door een tackle van achteren. Stoilov schiet op doel. Possato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Vahabov heeft problemen om de bal te vangen. Mak onderschept slim de pass. Gómez Parra rent richting de bal. Gómez Parra geeft een hoge lob. Stoilov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZRSK - Труд Воронеж 0:3

29e minuut.
Daar is Kopaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopaev geeft een hoge lob. Vries bereikt de bal nog maar net als eerste. Vries geeft een hoge lob. Stoilov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Gaszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gaszyński speelt de bal door. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov haalt uit met een fantastische trap. Possato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZRSK - Труд Воронеж 0:4

37e minuut.
Rejski is nu in balbezit. Stoilov verovert de bal door een tackle van achteren. Stoilov passt de bal met de wreef. Vries is nu in balbezit. Vries draait met de bal, schiet en ... Possato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaszyński met een sublieme pass. Vahabov rent richting de bal. Vahabov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZRSK - Труд Воронеж 0:5

40e minuut.
Stoilov rent richting de bal. Gaszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaszyński passt de bal zonder na te denken. Vahabov is nu in balbezit. Vahabov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Vahabov geeft een lange en hoge pass. Gaszyński is nu in balbezit. Shuqun rent richting de bal. Gaszyński onderschept slim de pass. Gaszyński schiet op doel. Possato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Vahabov onderschept slim de pass. Gómez Parra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gaszyński de bal. Vahabov rent richting de bal. Vahabov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stoilov rent richting de bal. Stoilov passt de bal in één keer door. Daar is Shuqun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaszyński rent richting de bal. Gaszyński schiet op doel. Possato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZRSK 78%, Труд Воронеж 22%.
ZRSK - Труд Воронеж 0:5

46e minuut.
Kopaev speelt de bal door. Vahabov rent richting de bal. Vries bereikt de bal nog maar net als eerste. Vries geeft een lange en hoge pass. Stoilov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Daar is Stoilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vahabov is nu in balbezit. Shuqun is nu in balbezit. Stoilov onderschept slim de pass. Stoilov draait met de bal, schiet en ... Possato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Gómez Parra met een sublieme pass. Vahabov heeft problemen om de bal te vangen. Vahabov passt de bal in één keer door. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov draait met de bal, schiet en ... Possato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Popovich rent richting de bal. Gómez Parra met een sublieme pass. Vahabov is nu in balbezit. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov schiet op doel. Possato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gaszyński zal de hoekschop nemen. Stoilov springt en kopt de bal. Possato bokst de bal weg.

56e minuut.
Gómez Parra met een sublieme pass. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mak begaat een overtreding. Mak krijgt een gele kaart. Vahabov raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gómez Parra neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Radman is nu in balbezit. Vries onderschept slim de pass. Vries geeft een lange en hoge pass. Stoilov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZRSK - Труд Воронеж 0:6

61e minuut.
Gómez Parra passt de bal zonder na te denken. Gaszyński is nu in balbezit. Gaszyński passt de bal met de wreef. Gómez Parra geeft een hoge lob. Vahabov krijgt zijn hoofd ertegen. Possato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZRSK - Труд Воронеж 0:7

62e minuut.
Morzhov rent richting de bal. Morzhov geeft een hoge lob. Vahabov is nu in balbezit. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov schiet op doel. Possato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Stoilov verovert de bal door een tackle van achteren. Stoilov passt de bal in één keer door. Vahabov is nu in balbezit. Vahabov schiet op doel. Possato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZRSK - Труд Воронеж 0:8

65e minuut.
Doeltrap. Gissing trapt de bal weg van het doel. Vahabov kopt de bal weg. Vries rent richting de bal. Vries haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vries rent richting de bal. Vries geeft een hoge lob. Possato maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Stoilov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZRSK - Труд Воронеж 0:9

69e minuut.
Buroni speelt de bal door. Gaszyński rent richting de bal. Ziemianin verovert de bal door een tackle van achteren. Farfán is nu in balbezit. Farfán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZRSK - Труд Воронеж 1:9

73e minuut.
Vries kopt de bal weg. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gaszyński heeft problemen om de bal te vangen. Gaszyński geeft een hoge lob. Mak kan de bal niet met de borst controleren. Vries geeft een hoge lob. Stoilov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZRSK - Труд Воронеж 1:10

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Farfán stond buitenspel. Gómez Parra maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vahabov kopt de bal weg. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov haalt uit met een fantastische trap. Possato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Gaszyński is nu in balbezit. Gaszyński passt de bal zonder na te denken. Stoilov rent richting de bal. Stoilov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZRSK - Труд Воронеж 1:11

86e minuut.
Kopaev geeft de bal voor. Stoilov kopt de bal weg. Vahabov is nu in balbezit. Vahabov haalt uit met een fantastische trap. Possato werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ZRSK - Труд Воронеж 1:12

86e minuut.
Radman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Golak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZRSK 73%, Труд Воронеж 27%.
ZRSK - Труд Воронеж 1:12