Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
touchandgoal Арсенал России
Normal Tactiek 541
33% Balbezit 67%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 48
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.1 gemiddelde waardering 59.4
adequate Schieten outstanding
average Passen formidable
weak Verdedigen very good


2e minuut.
Rosenberg is nu in balbezit. Gałek begaat een overtreding. Rosenberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rosenberg zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lenaers rent richting de bal. Lenaers schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kloster de bal. Kloster haalt uit met een fantastische trap. Grabiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
touchandgoal - Арсенал России 0:1

3e minuut.
Verstraeten is nu in balbezit. Rosenberg onderschept slim de pass. Rosenberg passt de bal in één keer door. Lenaers is nu in balbezit. Lenaers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
touchandgoal - Арсенал России 0:2

6e minuut.
Colatusso heeft problemen om de bal te vangen. Lenaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Colatusso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lenaers raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rosenberg neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grabiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Lenaers springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
touchandgoal - Арсенал России 0:3

8e minuut.
Bruno passt de bal zonder na te denken. Kloster bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruno rent richting de bal. Bruno geeft een lange en hoge pass. Lenaers springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
touchandgoal - Арсенал России 0:4

9e minuut.
Lenaers passt de bal met de wreef. Mićević speelt de bal door. Bruno heeft problemen om de bal te vangen. Bruno geeft een lange en hoge pass. Lenaers maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
touchandgoal - Арсенал России 0:5

12e minuut.
Lenaers kopt de bal weg. Kloster is nu in balbezit. Kloster geeft de bal voor. Lenaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bruno passt de bal zonder na te denken. Raiss heeft problemen om de bal te vangen. Raiss met een sublieme pass. Lenaers heeft problemen om de bal te vangen. Lenaers draait met de bal, schiet en ... Grabiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Grabiński probeert naar een medespeler te passen. Elabasaniri probeert naar een medespeler te passen. Bruno met een sublieme pass. Lenaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
touchandgoal - Арсенал России 0:6

20e minuut.
Kloster probeert de bal met de borst te controleren. Rosenberg rent richting de bal. Rosenberg met een sublieme pass. Lenaers is nu in balbezit. Lenaers haalt uit met een fantastische trap. Grabiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
touchandgoal - Арсенал России 0:7

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Souto met de inworp. Elabasaniri geeft een lange en hoge pass. Lenaers springt en kopt de bal. Grabiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
touchandgoal - Арсенал России 0:8

30e minuut.
Elabasaniri is nu in balbezit. Elabasaniri passt de bal met de wreef. Kloster met een sublieme pass. Lenaers is nu in balbezit. Lenaers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
touchandgoal - Арсенал России 0:9

30e minuut.
Khánh Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaers onderschept slim de pass. Kloster bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloster schiet op doel. Lenaers probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Raiss onderschept slim de pass. Akinfeev rent richting de bal. Rosenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenberg geeft een lange en hoge pass. Lenaers springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kloster rent richting de bal. Kloster geeft een lange en hoge pass. Lenaers is nu in balbezit. Lenaers draait met de bal, schiet en ... Grabiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
touchandgoal - Арсенал России 0:10

41e minuut.
Raiss verovert de bal door een tackle van achteren. Raiss geeft een hoge lob. Kloster kopt de bal weg. Lenaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaers schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: touchandgoal 76%, Арсенал России 24%.
touchandgoal - Арсенал России 0:10

48e minuut.
Lenaers is nu in balbezit. Kloster bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaers is nu in balbezit. Lenaers draait met de bal, schiet en ... Grabiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
touchandgoal - Арсенал России 0:11

50e minuut.
Lenaers rent richting de bal. Lenaers geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Akinfeev de bal. Kloster rent richting de bal. Kloster schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
touchandgoal - Арсенал России 0:12

56e minuut.
Gałek is nu in balbezit. Kloster onderschept slim de pass. Kloster passt de bal zonder na te denken. Lenaers rent richting de bal. Lenaers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Akinfeev met de inworp. Wandzik is nu in balbezit. Lenaers onderschept slim de pass. Kloster is nu in balbezit. Kloster schiet op doel. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Elabasaniri met een sublieme pass. Rosenberg met een sublieme pass. Raiss probeert naar een medespeler te passen. Lenaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaers draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Kloster rent richting de bal. Kloster met een sublieme pass. Lenaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
touchandgoal - Арсенал России 0:13

66e minuut.
Souto bereikt de bal nog maar net als eerste. Souto geeft een hoge lob. Lenaers kopt de bal weg. Kloster rent richting de bal. Kloster haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
touchandgoal - Арсенал России 0:14

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bruno geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lenaers is nu in balbezit. Kloster rent richting de bal. Kloster schiet op doel. Grabiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Souto probeert naar een medespeler te passen. Kloster rent richting de bal. Kloster passt de bal zonder na te denken. Lenaers heeft problemen om de bal te vangen. Lenaers schiet op doel. Grabiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bruno zal de hoekschop nemen. Lenaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Elabasaniri rent richting de bal. Elabasaniri passt de bal zonder na te denken. Kloster probeert naar een medespeler te passen. Lenaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaers draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Grabiński met een sublieme pass. Souto kopt de bal weg. Lenaers is nu in balbezit. Lenaers schiet op doel. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Elabasaniri rent richting de bal. Elabasaniri passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bruno de bal. Bruno geeft een hoge lob. Lenaers krijgt zijn hoofd ertegen. Grabiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kloster rent richting de bal. Kloster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
touchandgoal - Арсенал России 0:15

80e minuut.
Dinu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloster onderschept slim de pass. Kloster passt de bal in één keer door. Elabasaniri geeft een lange en hoge pass. Lenaers maakt een snoekduik en kopt de bal. Grabiński bokst de bal weg.

85e minuut.
Kloster probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rosenberg geeft een lange en hoge pass. Gałek kan de bal niet met de borst controleren. Rosenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenberg geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lenaers is nu in balbezit. Lenaers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
touchandgoal - Арсенал России 0:16

87e minuut.
Kloster verovert de bal door een tackle van achteren. Kloster speelt de bal door. Lenaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
touchandgoal - Арсенал России 0:17

89e minuut.
Ermak geeft de bal voor. Inworp. Souto met de inworp. Elabasaniri geeft een hoge lob. Lenaers maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Grabiński met een harde bal richting middenveld. Elabasaniri kopt de bal weg. Kloster probeert naar een medespeler te passen. Lenaers heeft problemen om de bal te vangen. Lenaers haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: touchandgoal 77%, Арсенал России 23%.
touchandgoal - Арсенал России 0:17