Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mācīšanās Zvēri FC Verpakus
Normal Tactiek GGG
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 41.3
weak Schieten excellent
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


4e minuut.
Rasmanis met de inworp. Xanlarov rent richting de bal. Skrastiņš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skrastiņš krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Xanlarov passt de bal zonder na te denken. Vlašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlašić passt de bal zonder na te denken. Tombs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Rasmanis is nu in balbezit. Xanlarov onderschept slim de pass. Xanlarov speelt de bal door. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mācīšanās Zvēri - FC Verpakus 0:1

31e minuut.
Barons bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökdeniz verovert de bal door een tackle van achteren. Gökdeniz passt de bal met de wreef. Tombs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Tītars trapt de bal weg van het doel. Vlašić is nu in balbezit. Vlašić passt de bal zonder na te denken. Daar is Gökdeniz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Doeltrap. Garkalns trapt de bal weg van het doel. Tombs kopt de bal weg. Gökdeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mācīšanās Zvēri - FC Verpakus 0:2

34e minuut.
Lērums met een sublieme pass. Drošsitis rent richting de bal. Xanlarov met een sublieme pass. Gökdeniz is nu in balbezit. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Engebråten komt het veld opgelopen. Duhr komt het veld opgelopen. Stilbiņš komt het veld opgelopen. Masson komt het veld opgelopen. Purvājs komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mācīšanās Zvēri 82%, FC Verpakus 18%.
Mācīšanās Zvēri - FC Verpakus 0:2

48e minuut.
Masson heeft problemen om de bal te vangen. Gökdeniz rent richting de bal. Tombs rent richting de bal. Gökdeniz is nu in balbezit. Gökdeniz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mācīšanās Zvēri - FC Verpakus 0:3

51e minuut.
Isakovich passt de bal in één keer door. Gökdeniz is nu in balbezit. Gökdeniz speelt de bal door. Tombs is nu in balbezit. Tombs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Tombs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombs passt de bal zonder na te denken. Garkalns is nu in balbezit. Gökdeniz onderschept slim de pass. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mācīšanās Zvēri - FC Verpakus 0:4

58e minuut.
Gökdeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombs is nu in balbezit. Gökdeniz is nu in balbezit. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mācīšanās Zvēri - FC Verpakus 0:5

61e minuut.
Masson is nu in balbezit. Masson speelt de bal door. Gökdeniz rent richting de bal. Tombs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Isakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Isakovich passt de bal zonder na te denken. Tombs is nu in balbezit. Tombs haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tītars de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Isakovich zal de hoekschop nemen. Ratiņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mācīšanās Zvēri - FC Verpakus 0:6

67e minuut.
Tombs rent richting de bal. Gökdeniz is nu in balbezit. Tombs rent richting de bal. Tombs schiet op doel. Tītars probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ratiņš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gökdeniz is nu in balbezit. Gökdeniz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mācīšanās Zvēri - FC Verpakus 0:7

72e minuut.
Patmalnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Ayinde geeft een hoge lob. Daar is Ērmanis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tombs is nu in balbezit. Tombs schiet op doel. Ratiņš bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mācīšanās Zvēri - FC Verpakus 0:8

75e minuut.
Daar is Tombs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gökdeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombs rent richting de bal. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ratiņš met een harde bal richting middenveld. Stilbiņš kopt de bal weg. Tombs is nu in balbezit. Tombs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Barons probeert de bal aan de voet te houden. Gökdeniz is nu in balbezit. Drošsitis is nu in balbezit. Gökdeniz verovert de bal door een tackle van achteren. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mācīšanās Zvēri - FC Verpakus 0:9

79e minuut.
Klungelig pakt Lērums de bal. Tombs onderschept slim de pass. Tombs passt de bal zonder na te denken. Gökdeniz is nu in balbezit. Gökdeniz schiet op doel. Ratiņš bokst de bal weg.

84e minuut.
Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Garkalns de bal onder controle te krijgen. Tombs rent richting de bal. Tombs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mācīšanās Zvēri - FC Verpakus 0:10

85e minuut.
Tītars probeert naar een medespeler te passen. Garkalns probeert naar een medespeler te passen. Gökdeniz heeft problemen om de bal te vangen. Gökdeniz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mācīšanās Zvēri - FC Verpakus 0:11

87e minuut.
Tombs is nu in balbezit. Tombs passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Žagars de bal. Tombs is nu in balbezit. Tombs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mācīšanās Zvēri - FC Verpakus 0:12

88e minuut.
Lērums passt de bal in één keer door. Drošsitis is nu in balbezit. Gökdeniz verovert de bal door een tackle van achteren. Gökdeniz heeft problemen om de bal te vangen. Gökdeniz schiet op doel. Ratiņš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gökdeniz neemt de hoekschop. Isakovich rent richting de bal. Isakovich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mācīšanās Zvēri 75%, FC Verpakus 25%.
Mācīšanās Zvēri - FC Verpakus 0:12