Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Medības āmuri libero
Normal Tactiek 5+5
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 41.5
matig Schieten goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


11e minuut.
Biserčić is nu in balbezit. Biserčić passt de bal zonder na te denken. Gruzītis rent richting de bal. Gruzītis draait met de bal, schiet en ... Raupis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Medības āmuri - libero 0:1

12e minuut.
Ulberts speelt de bal door. Gruzītis is nu in balbezit. Gruzītis passt de bal in één keer door. Daris is nu in balbezit. Daris draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Gruzītis de bal onder controle te krijgen. Biserčić rent richting de bal. Biserčić schiet op doel. Lidmanis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raupis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Medības āmuri - libero 0:2

18e minuut.
Biserčić verovert de bal door een tackle van achteren. Biserčić passt de bal met de wreef. Gruzītis is nu in balbezit. Gruzītis draait met de bal, schiet en ... Raupis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Medības āmuri - libero 0:3

24e minuut.
Skūtais onderschept slim de pass. Skūtais speelt de bal door. Stieciņš kan de bal niet met de borst controleren. Gruzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruzītis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Zaķis is nu in balbezit. Zaķis passt de bal in één keer door. Biserčić met een sublieme pass. Gruzītis is nu in balbezit. Gruzītis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ulberts passt de bal met de wreef. Zərgərli heeft problemen om de bal te vangen. Zərgərli probeert naar een medespeler te passen. Daris is nu in balbezit. Daris schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Raupis speelt de bal door. Biserčić kopt de bal weg. Daar is Kaupēns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daris is nu in balbezit. Daris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Biserčić probeert naar een medespeler te passen. Ulberts is nu in balbezit. Ulberts passt de bal met de wreef. Gruzītis rent richting de bal. Gruzītis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Medības āmuri - libero 0:4

40e minuut.
Ulberts speelt de bal door. Gruzītis rent richting de bal. Gruzītis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stieciņš de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Medības āmuri - libero 0:5

44e minuut.
Zərgərli verovert de bal door een tackle van achteren. Zərgərli geeft een hoge lob. Lidmanis is nu in balbezit. Daris verovert de bal door een tackle van achteren. Daris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Medības āmuri - libero 0:6

45e minuut.
Banka komt het veld opgelopen. Audars komt het veld opgelopen. Strupis komt het veld opgelopen. Brālītis komt het veld opgelopen. Avots komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medības āmuri 86%, libero 14%.
Medības āmuri - libero 0:6

51e minuut.
Avots is nu in balbezit. Avots geeft de bal voor. Rācenis probeert de bal aan de voet te houden. Brālītis is nu in balbezit. Brālītis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Brālītis is nu in balbezit. Brālītis schiet op doel. Stieciņš probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Strupis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Zərgərli met een sublieme pass. Banka is nu in balbezit. Kaupēns bereikt de bal nog maar net als eerste. Banka verovert de bal door een tackle van achteren. Banka geeft de bal voor. Raupis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Klungelig pakt Daris de bal. Daris geeft de bal voor. Brālītis rent richting de bal. Brālītis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Medības āmuri - libero 0:7

83e minuut.
Kaupēns probeert naar een medespeler te passen. Banka is nu in balbezit. Banka geeft een hoge lob. Zərgərli is nu in balbezit. Zərgərli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medības āmuri 66%, libero 34%.
Medības āmuri - libero 0:7