Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Darbība Saules Edmonton Zilupe
Normal Tactiek 532
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 41.1
unsatisfactory Schieten good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen average


6e minuut.
Kapteinis rent richting de bal. Dāle is nu in balbezit. Ramats probeert naar een medespeler te passen. Tītiņš rent richting de bal. Tītiņš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Darbība Saules - Edmonton Zilupe 0:1

9e minuut.
Inworp. Fejta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miedziņš is nu in balbezit. Fejta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejta geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Fejta verovert de bal door een tackle van achteren. Fejta geeft een lange en hoge pass. Tītiņš heeft problemen om de bal te vangen. Kapteinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapteinis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Darbība Saules - Edmonton Zilupe 0:2

14e minuut.
Kupcis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acosta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramats is nu in balbezit. Ramats geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Acosta kopt de bal weg. Tītiņš is nu in balbezit. Dāls is nu in balbezit. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Acosta onderschept slim de pass. Acosta geeft de bal voor. Kapteinis kan de bal niet met de borst controleren. Ramats bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramats haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Alonso is nu in balbezit. Alonso geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dāle de bal. Kapteinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapteinis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Illimar passt de bal in één keer door. Ramats bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramats speelt de bal door. Kapteinis rent richting de bal. Kapteinis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Darbība Saules - Edmonton Zilupe 0:3

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dāle trapt de bal weg. Acosta speelt de bal door. Kapteinis is nu in balbezit. Kapteinis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ramats rent richting de bal. Ramats passt de bal met de wreef. Dāle is nu in balbezit. Kapteinis onderschept slim de pass. Kapteinis haalt uit met een fantastische trap. Smaidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Fejta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejta geeft de bal voor. Kupcis kopt de bal weg. Klungelig pakt Kapteinis de bal. Kapteinis draait met de bal, schiet en ... Smaidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Darbība Saules - Edmonton Zilupe 0:4

42e minuut.
Fejta geeft een lange en hoge pass. Miedziņš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tītiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Tītiņš schiet op doel. Kupcis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Grabarz komt het veld opgelopen. Bodnieks komt het veld opgelopen. Kramiņš komt het veld opgelopen. Mānulis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darbība Saules 81%, Edmonton Zilupe 19%.
Darbība Saules - Edmonton Zilupe 0:4

51e minuut.
Ramats is nu in balbezit. Ramats probeert naar een medespeler te passen. Fejta geeft een lange en hoge pass. Bodnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodnieks haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Acosta is nu in balbezit. Acosta geeft de bal voor. Kramiņš controleert de bal met de borst. Kramiņš draait met de bal, schiet en ... Smaidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Darbība Saules - Edmonton Zilupe 0:5

58e minuut.
Acosta verovert de bal door een tackle van achteren. Acosta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dāle de bal. Kramiņš verovert de bal door een tackle van achteren. Kramiņš draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Kramiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramiņš passt de bal zonder na te denken. Daar is Dāle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kramiņš is nu in balbezit. Kramiņš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ramats met een sublieme pass. Kramiņš is nu in balbezit. Kramiņš speelt de bal door. Bodnieks heeft problemen om de bal te vangen. Bodnieks schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Acosta kopt de bal weg. Bodnieks rent richting de bal. Ramats probeert naar een medespeler te passen. Kramiņš is nu in balbezit. Kramiņš draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kramiņš is nu in balbezit. Kramiņš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Darbība Saules - Edmonton Zilupe 0:6

72e minuut.
Kramiņš met een sublieme pass. Fejta speelt de bal door. Bodnieks is nu in balbezit. Ramats rent richting de bal. Ramats draait met de bal, schiet en ... Smaidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kramiņš is nu in balbezit. Kramiņš draait met de bal, schiet en ... Smaidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Darbība Saules - Edmonton Zilupe 0:7

77e minuut.
Grabarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta rent richting de bal. Acosta passt de bal in één keer door. Kramiņš is nu in balbezit. Kramiņš haalt uit met een fantastische trap. Smaidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ramats geeft een lange en hoge pass. Bodnieks rent richting de bal. Bodnieks haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Acosta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pizičs komt het veld opgelopen. Ramats zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pizičs geeft de bal voor. Kramiņš krijgt zijn hoofd ertegen. Smaidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Darbība Saules - Edmonton Zilupe 0:8

88e minuut.
Smaidis trapt de bal weg. Illimar kopt de bal weg. Fejta is nu in balbezit. Kramiņš rent richting de bal. Kramiņš geeft een lange en hoge pass. Smaidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darbība Saules 80%, Edmonton Zilupe 20%.
Darbība Saules - Edmonton Zilupe 0:8