Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ārprātīgs Ziloņi Reinito
Normal Tactiek tris aizsragi
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 46.1
poor Schieten solid
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen solid


2e minuut.
Kante geeft een lange en hoge pass. Daar is Vršek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gribusts is nu in balbezit. Vršek onderschept slim de pass. Vršek schiet op doel. Neimanis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marvaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Latgalietis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marvaldi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kante zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Ārprātīgs Ziloņi - Reinito 0:1

4e minuut.
Mariluan probeert naar een medespeler te passen. Silahtar is nu in balbezit. Endelis maakt een afschuwelijke overtreding. Endelis krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Virskulis is nu in balbezit. Virskulis probeert naar een medespeler te passen. Kante probeert naar een medespeler te passen. Marvaldi heeft problemen om de bal te vangen. Marvaldi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Neimanis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vršek rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ārprātīgs Ziloņi - Reinito 0:2

10e minuut.
Latgalietis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Virskulis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kante geeft een hoge lob. Marvaldi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Silahtar geeft een hoge lob. Latgalietis rent richting de bal. Marvaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Marvaldi passt de bal zonder na te denken. Kante geeft de bal voor. Neimanis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vršek is nu in balbezit. Vršek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ārprātīgs Ziloņi - Reinito 0:3

21e minuut.
Kante kopt de bal weg. Klungelig pakt Virskulis de bal. Virskulis probeert naar een medespeler te passen. Vršek rent richting de bal. Vršek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ārprātīgs Ziloņi - Reinito 0:4

24e minuut.
Šaiters geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Virskulis met de inworp. Kante is nu in balbezit. Kante geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Marvaldi de bal. Neimanis bokst de bal weg. Marvaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marvaldi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Torno rent richting de bal. Torno passt de bal zonder na te denken. Marvaldi rent richting de bal. Vršek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vršek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Marvaldi passt de bal met de wreef. Gribusts is nu in balbezit. Gribusts geeft een hoge lob. Torno bereikt de bal nog maar net als eerste. Torno geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Torno rent richting de bal. Torno passt de bal zonder na te denken. Gribusts is nu in balbezit. Vršek onderschept slim de pass. Vršek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Domenech passt de bal zonder na te denken. Torno bereikt de bal nog maar net als eerste. Torno geeft een hoge lob. Marvaldi krijgt zijn hoofd ertegen. Neimanis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ārprātīgs Ziloņi - Reinito 0:5

42e minuut.
Torno is nu in balbezit. Torno probeert naar een medespeler te passen. Latgalietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marvaldi onderschept slim de pass. Marvaldi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ārprātīgs Ziloņi - Reinito 0:6

44e minuut.
Silahtar is nu in balbezit. Silahtar geeft een hoge lob. Marvaldi rent richting de bal. Marvaldi draait met de bal, schiet en ... Neimanis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ārprātīgs Ziloņi - Reinito 0:7

45e minuut.
Torno is nu in balbezit. Torno geeft een lange en hoge pass. Marvaldi kopt de bal weg. Kante is nu in balbezit. Kante schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ārprātīgs Ziloņi 77%, Reinito 23%.
Ārprātīgs Ziloņi - Reinito 0:7

47e minuut.
Daar is Kante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kante passt de bal met de wreef. Vršek heeft problemen om de bal te vangen. Vršek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ārprātīgs Ziloņi - Reinito 0:8

48e minuut.
Torno onderschept slim de pass. Torno speelt de bal door. Kante rent richting de bal. Kante geeft een hoge lob. Marvaldi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ārprātīgs Ziloņi - Reinito 0:9

51e minuut.
Marvaldi onderschept slim de pass. Kante bereikt de bal nog maar net als eerste. Kante speelt de bal door. Klungelig pakt Vršek de bal. Vršek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Marvaldi speelt de bal door. Kante probeert naar een medespeler te passen. Vršek is nu in balbezit. Vršek draait met de bal, schiet en ... Paal! Marvaldi rent richting de bal. Marvaldi haalt uit met een fantastische trap. Neimanis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ārprātīgs Ziloņi - Reinito 0:10

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Torno neemt de hoekschop. Vršek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marvaldi is nu in balbezit. Marvaldi draait met de bal, schiet en ... Neimanis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ārprātīgs Ziloņi - Reinito 0:11

76e minuut.
Torno met een sublieme pass. Kante heeft problemen om de bal te vangen. Kante probeert naar een medespeler te passen. Marvaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marvaldi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Vršek krijgt zijn hoofd ertegen. Kante probeert de bal aan de voet te houden. Vršek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vršek schiet op doel. Neimanis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ārprātīgs Ziloņi - Reinito 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ārprātīgs Ziloņi 71%, Reinito 29%.
Ārprātīgs Ziloņi - Reinito 0:12