Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Beavers Riga FC
Normal Tactiek 5-3-2
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 46.7
zwak Schieten goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Sipenieks geeft een lange en hoge pass. Podnieks kopt de bal weg. Šķēle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Umlauf rent richting de bal. Umlauf schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Carmignani speelt de bal door. Daar is Bandırmalıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krūmiņliepa rent richting de bal. Bandırmalıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Bandırmalıoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Hofstetter speelt de bal door. Carmignani bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmignani probeert naar een medespeler te passen. Bandırmalıoğlu is nu in balbezit. Bandırmalıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Budris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Umlauf is nu in balbezit. Umlauf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Umlauf rent richting de bal. Bandırmalıoğlu is nu in balbezit. Bandırmalıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Sipenieks probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Budris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Beavers - Riga FC 0:1

18e minuut.
Olechowski passt de bal in één keer door. Carmignani rent richting de bal. Carmignani passt de bal met de wreef. Bandırmalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandırmalıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Beavers - Riga FC 0:2

22e minuut.
Kolle rent richting de bal. Kolle geeft een hoge lob. Umlauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Umlauf schiet op doel. Budris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Budris trapt de bal weg van het doel. Olechowski kopt de bal weg. Bandırmalıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Bandırmalıoğlu draait met de bal, schiet en ... Budris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Tapiņš geeft de bal voor. Inworp. Šķēle met een snelle inworp. Umlauf kan de bal niet met de borst controleren. Umlauf draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Šķēle bereikt de bal nog maar net als eerste. Šķēle geeft een hoge lob. Bandırmalıoğlu kopt de bal weg. Umlauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Umlauf draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Olechowski onderschept slim de pass. Olechowski passt de bal met de wreef. Carmignani speelt de bal door. Bandırmalıoğlu is nu in balbezit. Bandırmalıoğlu schiet op doel. Budris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Bandırmalıoğlu is nu in balbezit. Umlauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandırmalıoğlu is nu in balbezit. Bandırmalıoğlu draait met de bal, schiet en ... Budris probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Hofstetter geeft een hoge lob. Umlauf is nu in balbezit. Umlauf passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bandırmalıoğlu de bal. Bandırmalıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Beavers - Riga FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Beavers 69%, Riga FC 31%.
FC Beavers - Riga FC 0:3

47e minuut.
Carmignani passt de bal zonder na te denken. Daar is Bandırmalıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandırmalıoğlu passt de bal in één keer door. Umlauf rent richting de bal. Umlauf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Carmignani probeert naar een medespeler te passen. Olechowski met een sublieme pass. Umlauf rent richting de bal. Bandırmalıoğlu is nu in balbezit. Bandırmalıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Carmignani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bandırmalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandırmalıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Budris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Beavers - Riga FC 0:4

59e minuut.
Hofstetter geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Slašāns met een snelle inworp. Podnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Podnieks schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Kolle geeft een hoge lob. Bandırmalıoğlu is nu in balbezit. Bandırmalıoğlu geeft een hoge lob. Umlauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Umlauf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Inworp. Šķēle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olechowski met een sublieme pass. Bandırmalıoğlu is nu in balbezit. Bandırmalıoğlu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Šķēle bereikt de bal nog maar net als eerste. Šķēle passt de bal met de wreef. Bandırmalıoğlu rent richting de bal. Bandırmalıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Budris maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Pintiķis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šķēle probeert naar een medespeler te passen. Carmignani met een sublieme pass. Bandırmalıoğlu is nu in balbezit. Bandırmalıoğlu schiet op doel. Paal! Umlauf rent richting de bal. Umlauf haalt uit met een fantastische trap. Budris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Carmignani onderschept slim de pass. Carmignani passt de bal met de wreef. Bandırmalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandırmalıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Sipenieks probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

79e minuut.
Doeltrap. Budris trapt de bal weg van het doel. Olechowski kopt de bal weg. Bandırmalıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Bandırmalıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Hofstetter probeert naar een medespeler te passen. Olechowski speelt de bal door. Daar is Bandırmalıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Umlauf is nu in balbezit. Umlauf schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Budris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Tapiņš is nu in balbezit. Bandırmalıoğlu onderschept slim de pass. Bandırmalıoğlu passt de bal zonder na te denken. Umlauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Umlauf draait met de bal, schiet en ... Budris bokst de bal weg.

90e minuut.
Cobián passt de bal met de wreef. Šķēle bereikt de bal nog maar net als eerste. Šķēle geeft een lange en hoge pass. Bandırmalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandırmalıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Beavers 75%, Riga FC 25%.
FC Beavers - Riga FC 0:4