Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Medības Bruņinieki ASK-Songhua
Normal Tactiek defend
34% Balbezit 66%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 47.1
slecht Schieten uitmuntend
waardeloos Passen solide
hopeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Lizik speelt de bal door. Klungelig pakt Nemmer de bal. Nemmer passt de bal met de wreef. Struzyna rent richting de bal. Struzyna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Valdiķis rent richting de bal. Nemmer is nu in balbezit. Nemmer passt de bal in één keer door. Daar is Struzyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Struzyna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Daar is Nemmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdiķis speelt de bal door. Arce geeft een hoge lob. Struzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Struzyna haalt uit met een fantastische trap. Štromanis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Medības Bruņinieki - ASK-Songhua 0:1

12e minuut.
Lizik speelt de bal door. Klungelig pakt Maertens de bal. Maertens speelt de bal door. Daar is Struzyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Struzyna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gran onderschept slim de pass. Gran passt de bal met de wreef. Struzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Struzyna draait met de bal, schiet en ... Sālavs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Štromanis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Medības Bruņinieki - ASK-Songhua 0:2

17e minuut.
Klungelig pakt Relmulafken de bal. Pepītis is nu in balbezit. Relmulafken verovert de bal door een tackle van achteren. Lizik geeft een lange en hoge pass. Struzyna springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gran heeft problemen om de bal te vangen. Gran passt de bal zonder na te denken. Relmulafken is nu in balbezit. Struzyna is nu in balbezit. Struzyna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Gran geeft een lange en hoge pass. Relmulafken rent richting de bal. Relmulafken geeft een hoge lob. Struzyna rent richting de bal. Struzyna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Medības Bruņinieki - ASK-Songhua 0:3

23e minuut.
Klungelig pakt Lejmanis de bal. Naiqun is nu in balbezit. Naiqun geeft een hoge lob. Relmulafken rent richting de bal. Relmulafken draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Doeltrap. Divvārdis trapt de bal weg van het doel. Struzyna is nu in balbezit. Struzyna heeft problemen om de bal te vangen. Struzyna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Pepītis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lizik met een sublieme pass. Struzyna is nu in balbezit. Struzyna draait met de bal, schiet en ... Štromanis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Medības Bruņinieki - ASK-Songhua 0:4

36e minuut.
Relmulafken is nu in balbezit. Relmulafken passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Struzyna de bal. Struzyna draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sālavs de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Lizik is nu in balbezit. Lizik speelt de bal door. Struzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Struzyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Struzyna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Lizik passt de bal in één keer door. Struzyna rent richting de bal. Struzyna passt de bal in één keer door. Relmulafken bereikt de bal nog maar net als eerste. Relmulafken haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Naiqun bereikt de bal nog maar net als eerste. Naiqun geeft een hoge lob. Maertens kopt de bal weg. Klungelig pakt Struzyna de bal. Struzyna draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Divvārdis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Medības Bruņinieki - ASK-Songhua 0:5

45e minuut.
Csúri komt het veld opgelopen. Kozlov komt het veld opgelopen. Pāns komt het veld opgelopen. Pascoalin komt het veld opgelopen. Grote komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medības Bruņinieki 84%, ASK-Songhua 16%.
Medības Bruņinieki - ASK-Songhua 0:5

47e minuut.
Daar is Struzyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Struzyna passt de bal in één keer door. Maertens probeert naar een medespeler te passen. Relmulafken rent richting de bal. Relmulafken draait met de bal, schiet en ... Štromanis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sālavs kopt de bal weg. Relmulafken rent richting de bal. Relmulafken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Medības Bruņinieki - ASK-Songhua 0:6

54e minuut.
Akords geeft een lange en hoge pass. Kozlov kopt de bal weg. Relmulafken speelt de bal door. Struzyna heeft problemen om de bal te vangen. Struzyna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Štromanis trapt de bal weg van het doel. Kozlov kopt de bal weg. Divvārdis rent richting de bal. Relmulafken verovert de bal door een tackle van achteren. Relmulafken draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Struzyna rent richting de bal. Struzyna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Medības Bruņinieki - ASK-Songhua 0:7

57e minuut.
Csúri geeft een hoge lob. Lizik kopt de bal weg. Struzyna is nu in balbezit. Struzyna draait met de bal, schiet en ... Štromanis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Medības Bruņinieki - ASK-Songhua 0:8

60e minuut.
Maertens verovert de bal door een tackle van achteren. Maertens geeft de bal voor. Struzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Struzyna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Medības Bruņinieki - ASK-Songhua 0:9

61e minuut.
Grote is nu in balbezit. Grote geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Valdiķis de bal onder controle te krijgen. Relmulafken rent richting de bal. Relmulafken schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Relmulafken bereikt de bal nog maar net als eerste. Štromanis met een sublieme pass. Arce met een sublieme pass. Lizik rent richting de bal. Lizik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Maertens probeert naar een medespeler te passen. Daar is Relmulafken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Divvārdis rent richting de bal. Relmulafken onderschept slim de pass. Relmulafken draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Štromanis met een harde bal richting middenveld. Kozlov kopt de bal weg. Klungelig pakt Struzyna de bal. Relmulafken bereikt de bal nog maar net als eerste. Relmulafken haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Lizik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Struzyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Struzyna draait met de bal, schiet en ... Sālavs probeert de bal aan de voet te houden. Štromanis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Relmulafken rent richting de bal. Relmulafken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Medības Bruņinieki - ASK-Songhua 0:10

71e minuut.
Relmulafken onderschept slim de pass. Relmulafken passt de bal zonder na te denken. Struzyna rent richting de bal. Struzyna schiet op doel. Štromanis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Medības Bruņinieki - ASK-Songhua 0:11

73e minuut.
Štromanis trapt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kozlov de bal onder controle te krijgen. Relmulafken met een sublieme pass. Struzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Struzyna schiet op doel. Paal! Relmulafken rent richting de bal. Relmulafken schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Medības Bruņinieki - ASK-Songhua 0:12

78e minuut.
Kozlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozlov passt de bal zonder na te denken. Relmulafken rent richting de bal. Relmulafken draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Relmulafken bereikt de bal nog maar net als eerste. Relmulafken passt de bal zonder na te denken. Daar is Lizik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lizik schiet op doel. Štromanis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Medības Bruņinieki - ASK-Songhua 0:13

84e minuut.
Struzyna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lizik met een sublieme pass. Grote is nu in balbezit. Grote geeft een lange en hoge pass. Relmulafken springt en kopt de bal. Štromanis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Grote zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maertens is nu in balbezit. Maertens geeft een hoge lob. Relmulafken is nu in balbezit. Relmulafken draait met de bal, schiet en ... Paal! Štromanis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Štromanis met een harde bal richting middenveld. Lizik rent richting de bal. Lizik met een sublieme pass. Struzyna is nu in balbezit. Struzyna haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Relmulafken bereikt de bal nog maar net als eerste. Relmulafken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Medības Bruņinieki - ASK-Songhua 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medības Bruņinieki 85%, ASK-Songhua 15%.
Medības Bruņinieki - ASK-Songhua 0:14