Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Лясныя Птушкі Зялёныя Настаўнікі
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Makalovich geeft de bal voor. Maliarovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliarovich geeft de bal voor. Daar is Patskevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patskevich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Taparou bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhydkevicz is nu in balbezit. Kalachou verovert de bal door een tackle van achteren. Taparou bereikt de bal nog maar net als eerste. Taparou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Zhybartovicz onderschept slim de pass. Zhybartovicz geeft een lange en hoge pass. Halinouski kopt de bal weg. Zhydkevicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhydkevicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Kalachou geeft een hoge lob. Sliapakou kopt de bal weg. Maliarovich probeert de bal aan de voet te houden. Patskevich rent richting de bal. Patskevich haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pelushonak rent richting de bal. Makalovich rent richting de bal. Taparou schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Taparou krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Sliapakou met de inworp. Halinouski bereikt de bal nog maar net als eerste. Halinouski met een sublieme pass. Zhydkevicz is nu in balbezit. Zhydkevicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Prihach is nu in balbezit. Prihach geeft een hoge lob. Panevich kopt de bal weg. Rudkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudkevich schiet op doel. Zamiralau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лясныя Птушкі 46%, Зялёныя Настаўнікі 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Лясныя Птушкі - Зялёныя Настаўнікі 0:0

49e minuut.
Sushkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhybartovicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhybartovicz passt de bal in één keer door. Patskevich rent richting de bal. Patskevich haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Rudkevich is nu in balbezit. Maliarovich begaat een overtreding. Rudkevich raakt geblesseerd tijdens het duel. Maliarovich geeft de bal voor. Makalovich zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Patskevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Patskevich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Halinouski probeert naar een medespeler te passen. Taparou is nu in balbezit. Zhydkevicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Taparou is nu in balbezit. Taparou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Maliarovich is nu in balbezit. Maliarovich geeft de bal voor. Makalovich heeft problemen om de bal te vangen. Taparou bereikt de bal nog maar net als eerste. Taparou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лясныя Птушкі 48%, Зялёныя Настаўнікі 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Лясныя Птушкі - Зялёныя Настаўнікі 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

99e minuut.
Maisejanka geeft de bal voor. Inworp. Panevich met de inworp. Taparou bereikt de bal nog maar net als eerste. Taparou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лясныя Птушкі 36%, Зялёныя Настаўнікі 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Лясныя Птушкі - Зялёныя Настаўнікі 0:0

115e minuut.
Taparou rent richting de bal. Zhydkevicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhydkevicz draait met de bal, schiet en ... Taparou is nu in balbezit. Taparou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

118e minuut.
Sliapakou geeft een hoge lob. Inworp. Trusau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rudkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudkevich geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Лясныя Птушкі - Зялёныя Настаўнікі 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лясныя Птушкі 47%, Зялёныя Настаўнікі 53%.
Лясныя Птушкі - Зялёныя Настаўнікі 0:1