Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Дужыя Лісы Хуткія Драпежнікі
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 20.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Latash verovert de bal door een tackle van achteren. Latash geeft een lange en hoge pass. Urash probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lisik rent richting de bal. Lisik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Дужыя Лісы - Хуткія Драпежнікі 0:1

9e minuut.
Vantsovich met een sublieme pass. Lisik is nu in balbezit. Daar is Lisik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisik haalt uit met een fantastische trap. Haidun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Дужыя Лісы - Хуткія Драпежнікі 0:2

13e minuut.
Zherdziau bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisik verovert de bal door een tackle van achteren. Halinovich rent richting de bal. Lisik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Vantsovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rybakou zijn tegenspeler op de grond. Vantsovich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vantsovich zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lisik krijgt zijn hoofd ertegen. Znak bokst de bal weg.

33e minuut.
Rybakou is nu in balbezit. Rabinovich begaat een overtreding. Rybakou raakt geblesseerd tijdens het duel. Rybakou met een snel genomen vrije trap. Kuzmich rent richting de bal. Kuzmich schiet op doel. Ivashevich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Rybakou rent richting de bal. Vantsovich onderschept slim de pass. Vantsovich probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lisik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Дужыя Лісы 54%, Хуткія Драпежнікі 46%.
Дужыя Лісы - Хуткія Драпежнікі 0:2

47e minuut.
Doeltrap. Znak trapt de bal weg. Rybakou bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabinovich onderschept slim de pass. Rabinovich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Rybakou probeert naar een medespeler te passen. Levashenia rent richting de bal. Levashenia passt de bal met de wreef. Kuzmich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Дужыя Лісы - Хуткія Драпежнікі 1:2

54e minuut.
Kuzmich bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zhaunerczyk. Kuzmich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rybakou wilt de vrije trap nemen. Silanau kopt de bal weg. Kuzmich is nu in balbezit. Kuzmich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Vantsovich speelt de bal door. Levashenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Levashenia passt de bal in één keer door. Kuzmich is nu in balbezit. Kuzmich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Дужыя Лісы 52%, Хуткія Драпежнікі 48%.
Дужыя Лісы - Хуткія Драпежнікі 1:2