Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Важкія Дрэвы Anime Uwu
Normal Tactiek 433
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
3 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 36.3
slecht Schieten goed
slecht Passen matig
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Yankavets geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monich met de inworp. Bjurtoft is nu in balbezit. Bjurtoft geeft een lange en hoge pass. Sadkovich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barschun kopt de bal weg. Kohan is nu in balbezit. Kohan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Yankavets met een harde bal richting middenveld. Vyapari kopt de bal weg. Kupranovich heeft problemen om de bal te vangen. Kohan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Negadovich passt de bal in één keer door. Vyapari kan de bal niet met de borst controleren. Andronau bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronau draait met de bal, schiet en ... Ramut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

7e minuut.
Hardzevich passt de bal zonder na te denken. Peteghem is nu in balbezit. Andronau onderschept slim de pass. Takushevich rent richting de bal. Takushevich schiet op doel. Silanau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Hain bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardzevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardzevich passt de bal in één keer door. Monich is nu in balbezit. Monich schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Hardzevich is nu in balbezit. Bjurtoft onderschept slim de pass. Bjurtoft probeert naar een medespeler te passen. Hain bereikt de bal nog maar net als eerste. Hain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Важкія Дрэвы - Anime Uwu 0:1

20e minuut.
Bjurtoft onderschept slim de pass. Bjurtoft passt de bal met de wreef. Hain bereikt de bal nog maar net als eerste. Hain draait met de bal, schiet en ... Sadkovich maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Hardzevich de bal. Vyapari bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyapari geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Важкія Дрэвы - Anime Uwu 0:2

28e minuut.
Monich met een sublieme pass. Bjurtoft speelt de bal door. Hain bereikt de bal nog maar net als eerste. Hain draait met de bal, schiet en ... Sadkovich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Важкія Дрэвы - Anime Uwu 0:3

39e minuut.
Hardzevich verovert de bal door een tackle van achteren. Bjurtoft heeft problemen om de bal te vangen. Bjurtoft geeft de bal voor. Kohan is nu in balbezit. Kohan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Zinoueu met de inworp. Mazanjuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pir`janovich schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mazanjuk roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mazanjuk kan niet meer verder spelen. Messaritakis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Важкія Дрэвы 71%, Anime Uwu 29%.
Важкія Дрэвы - Anime Uwu 0:3

48e minuut.
Kohan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohan met een sublieme pass. Klungelig pakt Yankavets de bal. Hain is nu in balbezit. Hain schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Bjurtoft passt de bal in één keer door. Hain bereikt de bal nog maar net als eerste. Barschun rent richting de bal. Hain verovert de bal door een tackle van achteren. Hain haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kohan rent richting de bal. Kohan passt de bal met de wreef. Bjurtoft is nu in balbezit. Bjurtoft haalt uit met een fantastische trap. Yankavets probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Barschun rent richting de bal. Kohan verovert de bal door een tackle van achteren. Hain bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohan is nu in balbezit. Kohan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Bjurtoft probeert naar een medespeler te passen. Monich bereikt de bal nog maar net als eerste. Monich geeft een lange en hoge pass. Hain springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Важкія Дрэвы - Anime Uwu 0:4

90e minuut.
Yankavets kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kohan de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Pir`janovich ... Strafschop! Kohan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bjurtoft legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Важкія Дрэвы 82%, Anime Uwu 18%.
Важкія Дрэвы - Anime Uwu 0:4