Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Блакітныя Жураўлі LaserSquad
Normal Tactiek run run baby
54% Balbezit 46%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 31
poor Schieten good
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


26e minuut.
Mitkavets geeft de bal voor. Caşuba is nu in balbezit. Caşuba passt de bal zonder na te denken. Timoteo Rabico bereikt de bal nog maar net als eerste. Timoteo Rabico haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Chechevich is nu in balbezit. Chechevich probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nikanovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Timoteo Rabico is nu in balbezit. Timoteo Rabico draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

37e minuut.
Simos bereikt de bal nog maar net als eerste. Simos passt de bal in één keer door. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Timoteo Rabico bereikt de bal nog maar net als eerste. Timoteo Rabico draait met de bal, schiet en ... Pilukevich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Caşuba neemt de hoekschop. Timoteo Rabico rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Блакітныя Жураўлі - LaserSquad 0:1

38e minuut.
Herylovich rent richting de bal. Herylovich passt de bal in één keer door. Hanczaranka rent richting de bal. Timoteo Rabico onderschept slim de pass. Timoteo Rabico haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Simos bereikt de bal nog maar net als eerste. Simos passt de bal in één keer door. Kazura is nu in balbezit. Timoteo Rabico rent richting de bal. Timoteo Rabico draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Tyshkevich passt de bal in één keer door. Adas` rent richting de bal. Simos maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Simos moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Simos schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Блакітныя Жураўлі 63%, LaserSquad 37%.
Блакітныя Жураўлі - LaserSquad 0:1

47e minuut.
Slavashevich is nu in balbezit. Slavashevich probeert naar een medespeler te passen. Saputa rent richting de bal. Tyshkevich rent richting de bal. Tyshkevich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Tyshkevich probeert naar een medespeler te passen. Natskovich geeft een lange en hoge pass. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura schiet op doel. Pilukevich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Блакітныя Жураўлі - LaserSquad 0:2

56e minuut.
Adas` met een sublieme pass. Płosczuk rent richting de bal. Płosczuk passt de bal in één keer door. Timoteo Rabico is nu in balbezit. Timoteo Rabico haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Płosczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Płosczuk geeft een hoge lob. Nikanovich is nu in balbezit. Timoteo Rabico verovert de bal door een tackle van achteren. Timoteo Rabico schiet op doel. Pilukevich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Блакітныя Жураўлі - LaserSquad 0:3

69e minuut.
Mihalovich kopt de bal weg. Timoteo Rabico probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adas` rent richting de bal. Timoteo Rabico is nu in balbezit. Timoteo Rabico schiet op doel. Pilukevich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Mitkavets geeft een lange en hoge pass. Natskovich rent richting de bal. Płonka geeft een lange en hoge pass. Timoteo Rabico rent richting de bal. Timoteo Rabico schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Mitkavets probeert de bal aan de voet te houden. Adas` is nu in balbezit. Adas` passt de bal zonder na te denken. Kazura is nu in balbezit. Kazura draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Timoteo Rabico is nu in balbezit. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Timoteo Rabico de bal. Timoteo Rabico draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Блакітныя Жураўлі - LaserSquad 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Блакітныя Жураўлі 74%, LaserSquad 26%.
Блакітныя Жураўлі - LaserSquad 0:4