Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK GAZIJE Proleter T.
DEDO Tactiek a
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
54.2 gemiddelde waardering 55.5
very good Schieten very good
solid Passen very good
formidable Verdedigen adequate


6e minuut.
Toome passt de bal zonder na te denken. Šabanagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatović begaat een overtreding. Bulatović krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Kalušić met een snelle inworp. Siwak is nu in balbezit. Ðăng Khoa verovert de bal door een tackle van achteren. Ðăng Khoa draait met de bal, schiet en ... Ahmedbegović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK GAZIJE - Proleter T. 1:0

36e minuut.
Harasiuk geeft de bal voor. Felföldi is nu in balbezit. Felföldi geeft een lange en hoge pass. Daar is Marăndici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marăndici haalt uit met een fantastische trap. Ahmedbegović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK GAZIJE - Proleter T. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK GAZIJE 47%, Proleter T. 53%.
FK GAZIJE - Proleter T. 2:0

66e minuut.
Iudicelli rent richting de bal. Iudicelli passt de bal zonder na te denken. Felföldi geeft een hoge lob. Marăndici heeft problemen om de bal te vangen. Marăndici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Šabanagić passt de bal zonder na te denken. Daar is Brożyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harasiuk maakt een afschuwelijke overtreding. Harasiuk is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

75e minuut.
Misso onderschept slim de pass. Misso geeft de bal voor. Rejtan speelt de bal door. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe schiet op doel. Estrada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Ferjančić kan de bal niet met de borst controleren. Rejtan rent richting de bal. Rejtan passt de bal zonder na te denken. Brożyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożyna schiet op doel. Estrada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK GAZIJE - Proleter T. 2:1

85e minuut.
Kózka geeft een hoge lob. Felföldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Felföldi speelt de bal door. Marăndici bereikt de bal nog maar net als eerste. Marăndici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ferjančić kopt de bal weg. Felföldi is nu in balbezit. Felföldi passt de bal in één keer door. Marăndici bereikt de bal nog maar net als eerste. Marăndici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK GAZIJE - Proleter T. 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK GAZIJE 42%, Proleter T. 58%.
FK GAZIJE - Proleter T. 3:1