Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tornado Club Football Bosniacum Lilium F.C.
ss Tactiek Dum dum
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
58.2 gemiddelde waardering 64.7
solide Schieten formidabel
formidabel Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


1e minuut.
Ragi speelt de bal door. Szczyt is nu in balbezit. Szczyt geeft een hoge lob. Traversa heeft problemen om de bal te vangen. Traversa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Niziołek speelt de bal door. Kupkinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupkinas passt de bal zonder na te denken. Câţanu rent richting de bal. Câţanu geeft de bal voor. Mineiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Traversa passt de bal met de wreef. Avandıç rent richting de bal. Avandıç geeft een hoge lob. Wawrzeniak rent richting de bal. Wawrzeniak schiet op doel. Margolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Ragi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wawrzeniak. Ragi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ragi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lenkei kopt de bal weg. Avandıç geeft de bal voor. Klungelig pakt Wawrzeniak de bal. Wawrzeniak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Niziołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Brodnicki geeft de bal voor. Wawrzeniak is nu in balbezit. Wawrzeniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Doeltrap. Margolo trapt de bal weg. Brodnicki kopt de bal weg. Avandıç rent richting de bal. Avandıç geeft de bal voor. Margolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wawrzeniak heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Traversa kopt de bal weg. Avandıç probeert de bal met de borst te controleren. Avandıç geeft de bal voor. Wawrzeniak rent richting de bal. Wawrzeniak haalt uit met een fantastische trap. Margolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Traversa rent richting de bal. Traversa geeft een hoge lob. Wawrzeniak kopt de bal weg. Piecuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecuch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tornado Club Football 60%, Bosniacum Lilium F.C. 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tornado Club Football - Bosniacum Lilium F.C. 0:0

50e minuut.
Mijal kopt de bal weg. Traversa bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Koszta is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

53e minuut.
Ragi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Brodnicki passt de bal in één keer door. Piecuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecuch haalt uit met een fantastische trap. Margolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mineiro trapt de bal weg. Piecuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecuch draait met de bal, schiet en ... Margolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Club Football - Bosniacum Lilium F.C. 0:1

65e minuut.
Mineiro speelt de bal door. Piecuch kopt de bal weg. Traversa speelt de bal door. Wawrzeniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzeniak schiet op doel. Margolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andrin komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Avandıç rent richting de bal. Avandıç passt de bal met de wreef. Marchlewicz rent richting de bal. Wawrzeniak onderschept slim de pass. Wawrzeniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bisić komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Niziołek passt de bal met de wreef. Câţanu rent richting de bal. Câţanu passt de bal met de wreef. Bisić rent richting de bal. Bisić draait met de bal, schiet en ... Mineiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Lenkei rent richting de bal. Lenkei geeft een lange en hoge pass. Szczyt is nu in balbezit. Piecuch onderschept slim de pass. Piecuch geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Andrin maakt een snoekduik en kopt de bal. Eremia rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Andrin neemt de hoekschop. Câţanu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tornado Club Football 57%, Bosniacum Lilium F.C. 43%.
Tornado Club Football - Bosniacum Lilium F.C. 0:1