Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:27
  • Bekerwedstrijd: Kup BiH
  • Stadion: Stadion LUKE
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 21704
NK BOSNA VISOKO F.C Spuzvaste Amebe
novanova1 Tactiek 4-3-1-2
43% Balbezit 57%
51% Spel op eigen helft 49%
2 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
55.8 gemiddelde waardering 68.9
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen formidabel
uitstekend Verdedigen formidabel


25e minuut.
Majtanović kopt de bal weg. Djurisic bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakić verovert de bal door een tackle van achteren. Lakić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - F.C Spuzvaste Amebe 0:1

31e minuut.
Wierszewski probeert naar een medespeler te passen. Variaş kopt de bal weg. Vlaicu speelt de bal door. Janjić is nu in balbezit. Janjić haalt uit met een fantastische trap. Kerkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Tauz passt de bal zonder na te denken. Djurisic bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeftović onderschept slim de pass. Lakić rent richting de bal. Lakić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lakić is nu in balbezit. Lakić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Majtanović passt de bal in één keer door. Tauz rent richting de bal. Tauz passt de bal zonder na te denken. Lakić rent richting de bal. Lakić draait met de bal, schiet en ... Wierszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK BOSNA VISOKO 45%, F.C Spuzvaste Amebe 55%.
NK BOSNA VISOKO - F.C Spuzvaste Amebe 0:1

50e minuut.
Mohamed geeft een lange en hoge pass. Tauz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu begaat een overtreding. Vlaicu krijgt een gele kaart. Tauz raakt geblesseerd tijdens het duel. Čejanović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Daar is Lakić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakić verovert de bal door een tackle van achteren. Lakić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Křivánek probeert naar een medespeler te passen. Čejanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čejanović probeert naar een medespeler te passen. Majtanović rent richting de bal. Majtanović geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Mohamed onderschept slim de pass. Čejanović geeft een lange en hoge pass. Lakić rent richting de bal. Lakić schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - F.C Spuzvaste Amebe 0:2

67e minuut.
Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeftović onderschept slim de pass. Samburski begaat een overtreding. Jeftović roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Jeftović kan niet meer verder spelen. Šabanagić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK BOSNA VISOKO 57%, F.C Spuzvaste Amebe 43%.
NK BOSNA VISOKO - F.C Spuzvaste Amebe 0:2