Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nady El-Menofia Asfar Galon
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Sayf passt de bal met de wreef. El-Halfout bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdy begaat een overtreding. Hamdy krijgt een gele kaart.

2e minuut.
El-Halfout is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tarif zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Abdel Aziz controleert de bal met de borst. Sayf verovert de bal door een tackle van achteren. El-Shawwaf onderschept slim de pass. El-Shawwaf draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nady El-Menofia - Asfar Galon 1:0

3e minuut.
Rezk rent richting de bal. Tahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rezk zijn tegenspeler op de grond. Rezk krijgt een gele kaart.

8e minuut.
El-Halfout geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hamdy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaseeb heeft problemen om de bal te vangen. Kaseeb geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
El Asrawey met een sublieme pass. El-Halfout heeft problemen om de bal te vangen. Khaled bereikt de bal nog maar net als eerste. Khaled schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Abdul-Latif kopt de bal weg. Klungelig pakt Khaled de bal. Hatem rent richting de bal. Kaseeb onderschept slim de pass. Khaled rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Abdul-Khaliq zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdul-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rezk krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

19e minuut.
El-Halfout geeft de bal voor. Inworp. Hamdy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kaseeb de bal. Kaseeb geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Abdul-Latif verovert de bal door een tackle van achteren. Abdul-Latif passt de bal met de wreef. Khaled rent richting de bal. Khaled haalt uit met een fantastische trap. Sabeeh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nady El-Menofia - Asfar Galon 1:1

28e minuut.
Shaaban probeert naar een medespeler te passen. Tarif bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarif passt de bal in één keer door. Abdel Aziz heeft problemen om de bal te vangen. Abdel Aziz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nady El-Menofia - Asfar Galon 2:1

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Shaaban de bal onder controle te krijgen. Sayf bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayf probeert naar een medespeler te passen. Khaled is nu in balbezit. Khaled haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Shaaban met een snelle inworp. El-Shawwaf bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Shawwaf haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kamel de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nady El-Menofia - Asfar Galon 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nady El-Menofia 55%, Asfar Galon 45%.
Nady El-Menofia - Asfar Galon 3:1

47e minuut.
Abdul-Khaliq met een sublieme pass. El-Gohary is nu in balbezit. El-Gohary met een sublieme pass. Khaled bereikt de bal nog maar net als eerste. Khaled schiet op doel. Sabeeh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Abdul-Latif is nu in balbezit. Faisal begaat een overtreding. Abdul-Latif is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abdul-Latif met een snel genomen vrije trap. Hatem controleert de bal met de borst. Khaled bereikt de bal nog maar net als eerste. Khaled schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sayf met de inworp. Kaseeb speelt de bal door. Khaled is nu in balbezit. Khaled draait met de bal, schiet en ... Sabeeh bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
El Asrawey geeft een hoge lob. El-Nady is nu in balbezit. Abdel Aziz onderschept slim de pass. Abdel Aziz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Shaaban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tarif is nu in balbezit. El-Gohary schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. El-Gohary krijgt een gele kaart.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sabeeh trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Faisal de bal. Faisal geeft een hoge lob. Abdel Aziz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Tarif rent richting de bal. Abdul-Latif onderschept slim de pass. Abdul-Latif probeert naar een medespeler te passen. Kaseeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaseeb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nady El-Menofia - Asfar Galon 3:2

84e minuut.
Abdul-Khaliq geeft de bal voor. Inworp. Faisal met de inworp. El-Shawwaf rent richting de bal. El-Shawwaf schiet op doel. El-Azeze bokst de bal weg. Daar is Kamel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdel Aziz is nu in balbezit. Abdel Aziz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nady El-Menofia 55%, Asfar Galon 45%.
Nady El-Menofia - Asfar Galon 3:2