Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asrag Baldia El Mahla AS Banisoif
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.8 gemiddelde waardering 19.9
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Farooq is nu in balbezit. Farooq passt de bal met de wreef. Ayoob speelt de bal door. Hamal is nu in balbezit. Hamal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Salim passt de bal met de wreef. Ragheb is nu in balbezit. Ragheb passt de bal zonder na te denken. Riyadh bereikt de bal nog maar net als eerste. Riyadh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Shafiq kopt de bal weg. Ragheb is nu in balbezit. Badawy begaat een overtreding. Badawy krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Tantawy probeert naar een medespeler te passen. Nasim kopt de bal weg. Ehab probeert de bal aan de voet te houden. Hamal rent richting de bal. Hamal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ehab speelt de bal door. Abdul-Fattah is nu in balbezit. Abdul-Fattah passt de bal zonder na te denken. Abaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaza draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

37e minuut.
Abdul-Fattah met een sublieme pass. Farooq is nu in balbezit. Farooq speelt de bal door. Hamal is nu in balbezit. Hamal schiet op doel. Mufid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asrag Baldia El Mahla 47%, AS Banisoif 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Asrag Baldia El Mahla - AS Banisoif 0:0

49e minuut.
Wafiyy rent richting de bal. Wafiyy geeft een lange en hoge pass. Daar is Rais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rais geeft een lange en hoge pass. Mufid probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Asrag Baldia El Mahla - AS Banisoif 1:0

65e minuut.
Ateya trapt de bal weg van het doel. Ragheb heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nasim. Nasim krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Hamal rent richting de bal. Nasim is nu in balbezit. Hamal is nu in balbezit. Hamal haalt uit met een fantastische trap. Mufid probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Asrag Baldia El Mahla - AS Banisoif 2:0

80e minuut.
Shafiq geeft de bal voor. Inworp. El Sayed met de inworp. Nasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Wafiyy rent richting de bal. Abaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaza passt de bal zonder na te denken. Daar is Riyadh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riyadh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Asrag Baldia El Mahla - AS Banisoif 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asrag Baldia El Mahla 53%, AS Banisoif 47%.
Asrag Baldia El Mahla - AS Banisoif 2:1