Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:27
  • Bekerwedstrijd: Kas Masr
  • Stadion: stars2023 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3091
stars2023 El-Nady El-Gharbya
Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten weak
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Walliyullah passt de bal zonder na te denken. Fawwaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fawwaz probeert naar een medespeler te passen. Al Shirbeeni rent richting de bal. Al Shirbeeni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
stars2023 - El-Nady El-Gharbya 1:0

12e minuut.
Maged probeert naar een medespeler te passen. El Hadeedi rent richting de bal. Hatim maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hatim naar de kleedkamers voor een vroege douche.

20e minuut.
Abu Mosalam is nu in balbezit. Abu Mosalam passt de bal in één keer door. Kaden heeft problemen om de bal te vangen. Kaden draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Qadir de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
stars2023 - El-Nady El-Gharbya 1:1

34e minuut.
El Hadeedi passt de bal in één keer door. Al Shirbeeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu Mosalam rent richting de bal. Al Shirbeeni onderschept slim de pass. Al Shirbeeni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stars2023 68%, El-Nady El-Gharbya 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
stars2023 - El-Nady El-Gharbya 1:1

52e minuut.
Henedy is nu in balbezit. Henedy geeft een lange en hoge pass. Kaden rent richting de bal. Kaden haalt uit met een fantastische trap. Maimun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
stars2023 - El-Nady El-Gharbya 1:2

60e minuut.
Walliyullah geeft de bal voor. Fawwaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fawwaz passt de bal in één keer door. Al Shirbeeni is nu in balbezit. Al Shirbeeni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
stars2023 - El-Nady El-Gharbya 2:2

60e minuut.
Abd El-Hamed komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Maged rent richting de bal. Maged geeft de bal voor. Fawwaz kopt de bal weg. Al Shirbeeni probeert de bal met de borst te controleren. Al Shirbeeni draait met de bal, schiet en ... Abdul-Karim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
El Hadeedi geeft de bal voor. Inworp. Salih met de inworp. Maged rent richting de bal. Maged geeft een lange en hoge pass. Abdul-Karim bokst de bal weg. Fawwaz rent richting de bal. Fawwaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
stars2023 - El-Nady El-Gharbya 3:2

78e minuut.
Salih kopt de bal weg. Al Shirbeeni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Al Bassyouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Bassyouni schiet op doel. Abdul-Karim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
El-Hadary rent richting de bal. Walliyullah is nu in balbezit. Walliyullah geeft een lange en hoge pass. Fawwaz rent richting de bal. Fawwaz draait met de bal, schiet en ... Abdul-Karim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Okasha met een sublieme pass. Fawwaz rent richting de bal. Fawwaz geeft een lange en hoge pass. Al Bassyouni rent richting de bal. Al Bassyouni schiet op doel. Abdul-Karim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stars2023 24%, El-Nady El-Gharbya 76%.
stars2023 - El-Nady El-Gharbya 3:2