Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC El-Daqhlya Tiger00Muslim
Normal Tactiek Tiger
45% Balbezit 55%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.8 gemiddelde waardering 28.5
poor Schieten average
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


9e minuut.
Abd El-Baky probeert naar een medespeler te passen. Silem is nu in balbezit. Silem speelt de bal door. Bastawy is nu in balbezit. Bastawy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Naim geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ezzat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Bastawy de bal. Bastawy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SC El-Daqhlya - Tiger00Muslim 0:1

26e minuut.
Bertol geeft de bal voor. Inworp. El-Wahsh met een snelle inworp. Suoud geeft een hoge lob. Jawad krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bastawy rent richting de bal. Krustev rent richting de bal. Bastawy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastawy haalt uit met een fantastische trap. Muhanned werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC El-Daqhlya - Tiger00Muslim 0:2

44e minuut.
Bastawy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bastawy probeert naar een medespeler te passen. Naim rent richting de bal. Krustev onderschept slim de pass. Krustev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC El-Daqhlya 42%, Tiger00Muslim 58%.
SC El-Daqhlya - Tiger00Muslim 0:2

65e minuut.
Zehtinski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mousa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kameel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kameel schiet op doel. Beeckman bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Bastawy geeft een hoge lob. Ubilla is nu in balbezit. Krustev bereikt de bal nog maar net als eerste. Krustev haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Naser de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC El-Daqhlya - Tiger00Muslim 0:3

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ezzat met de inworp. Ossama Nabih rent richting de bal. Bastawy verovert de bal door een tackle van achteren. Bastawy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Klungelig pakt Bastawy de bal. Krustev is nu in balbezit. Ossama Nabih rent richting de bal. Bastawy verovert de bal door een tackle van achteren. Bastawy haalt uit met een fantastische trap. Muhanned probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC El-Daqhlya 51%, Tiger00Muslim 49%.
SC El-Daqhlya - Tiger00Muslim 0:3