Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:27
  • Bekerwedstrijd: Kas Masr
  • Stadion: moHAMED00 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3099
moHAMED00 Amazigh Team FC
Normal Tactiek TRY
37% Balbezit 63%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 41
average Schieten very good
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Inworp. Karaszewski met een snelle inworp. Laboga geeft een hoge lob. El-Wahsh heeft problemen om de bal te vangen. Zenhom rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Karaszewski zal de hoekschop nemen. Makridakis is nu in balbezit. Makridakis haalt uit met een fantastische trap. Tarak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
moHAMED00 - Amazigh Team FC 0:1

6e minuut.
Barbato met een sublieme pass. Makridakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Makridakis passt de bal zonder na te denken. Laboga bereikt de bal nog maar net als eerste. Laboga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Van der Straeten probeert de bal aan de voet te houden. Abdul-Abdalrahman is nu in balbezit. Van der Straeten met een sublieme pass. Makridakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Makridakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Doeltrap. Zenhom met een harde bal richting middenveld. Makridakis kopt de bal weg. Laboga rent richting de bal. Laboga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski passt de bal zonder na te denken. Laboga bereikt de bal nog maar net als eerste. Laboga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
moHAMED00 - Amazigh Team FC 0:2

15e minuut.
Klungelig pakt Abdul-Abdalrahman de bal. Lefevre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefevre passt de bal in één keer door. Laboga bereikt de bal nog maar net als eerste. Laboga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Lefevre geeft een lange en hoge pass. Makridakis kan de bal niet met de borst controleren. Van der Straeten probeert naar een medespeler te passen. Laboga heeft problemen om de bal te vangen. Laboga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Makridakis rent richting de bal. Van der Straeten bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Straeten passt de bal in één keer door. Laboga rent richting de bal. Laboga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Zenhom is nu in balbezit. Zenhom geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karaszewski met de inworp. Van der Straeten speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Laboga bereikt de bal nog maar net als eerste. Laboga passt de bal in één keer door. Karaszewski geeft de bal voor. Makridakis is nu in balbezit. Makridakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Karaszewski passt de bal met de wreef. Makridakis is nu in balbezit. Makridakis draait met de bal, schiet en ... El-Wahsh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
moHAMED00 - Amazigh Team FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moHAMED00 73%, Amazigh Team FC 27%.
moHAMED00 - Amazigh Team FC 0:3

51e minuut.
Barbato is nu in balbezit. Barbato met een sublieme pass. Zenhom is nu in balbezit. Makridakis verovert de bal door een tackle van achteren. Makridakis draait met de bal, schiet en ... Tarak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
moHAMED00 - Amazigh Team FC 0:4

56e minuut.
Osorio rent richting de bal. Osorio geeft een hoge lob. Karaszewski geeft een hoge lob. Makridakis rent richting de bal. Makridakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
El-Wahsh probeert de bal met de borst te controleren. Van der Straeten verovert de bal door een tackle van achteren. Makridakis is nu in balbezit. Makridakis schiet op doel. Tarak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
moHAMED00 - Amazigh Team FC 0:5

59e minuut.
Sharaf speelt de bal door. Daar is Labeeb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makridakis is nu in balbezit. Makridakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Van der Straeten kopt de bal weg. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski probeert naar een medespeler te passen. Makridakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Makridakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Abdul-Abdalrahman is nu in balbezit. Laboga onderschept slim de pass. Laboga speelt de bal door. Makridakis rent richting de bal. Makridakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Zelelidis rent richting de bal. Sharaf begaat een overtreding. Zelelidis raakt geblesseerd tijdens het duel. Barbato zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Laboga kopt de bal weg. Klungelig pakt Makridakis de bal. Makridakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Tarak met een sublieme pass. Van der Straeten rent richting de bal. Van der Straeten passt de bal zonder na te denken. Laboga rent richting de bal. Laboga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Zelelidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelelidis passt de bal in één keer door. El-Gohary is nu in balbezit. Makridakis verovert de bal door een tackle van achteren. Makridakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moHAMED00 74%, Amazigh Team FC 26%.
moHAMED00 - Amazigh Team FC 0:5