Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:27
  • Bekerwedstrijd: Kas Masr
  • Stadion: Fathi Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Fathi Cammel Trophy
Normal Tactiek Amir Zaid
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.8 gemiddelde waardering 41.8
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen good
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
El-Zoghby geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El-Romy met een snelle inworp. Nur bereikt de bal nog maar net als eerste. Nur geeft de bal voor. Yazid bokst de bal weg. Abd El-Latef is nu in balbezit. Wadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wadi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fathi - Cammel Trophy 0:1

4e minuut.
El-Romy verovert de bal door een tackle van achteren. El-Romy geeft een lange en hoge pass. Abd El-Latef kan de bal niet met de borst controleren. Mubarak is nu in balbezit. Mubarak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kareem geeft een hoge lob. Abd El-Latef kopt de bal weg. Wadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wadi haalt uit met een fantastische trap. Yazid werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fathi - Cammel Trophy 0:2

10e minuut.
Wadi rent richting de bal. Abd El-Latef rent richting de bal. Wadi is nu in balbezit. Abd El-Latef rent richting de bal. Abd El-Latef draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fathi - Cammel Trophy 0:3

12e minuut.
Abu El Ela geeft de bal voor. Saqr rent richting de bal. Saqr passt de bal zonder na te denken. Daar is Abd El-Latef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abd El-Latef draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Mubarak haalt uit met een fantastische trap. Yazid maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Nur de bal. Nur geeft een hoge lob. Mubarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mubarak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fathi - Cammel Trophy 0:4

28e minuut.
Hagaag geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Emara de bal. Sammer rent richting de bal. Sammer schiet op doel. Abd El-Latef probeert de bal aan de voet te houden. Yazid bokst de bal weg. Abd El-Latef is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fathi - Cammel Trophy 0:5

30e minuut.
Wadi is nu in balbezit. Mubarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wadi verovert de bal door een tackle van achteren. El-Romy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nur geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Abd El-Latef is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fathi - Cammel Trophy 0:6

42e minuut.
El-Romy rent richting de bal. El-Romy met een sublieme pass. Daar is Sammer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sammer geeft een hoge lob. Abd El-Latef maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fathi 84%, Cammel Trophy 16%.
Fathi - Cammel Trophy 0:6

46e minuut.
Sammer speelt de bal door. Abd El-Latef bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El-Latef speelt de bal door. Mubarak rent richting de bal. Mubarak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Khair al Din geeft een lange en hoge pass. Yoonus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. El-Romy met een sublieme pass. Abd El-Latef is nu in balbezit. Abd El-Latef haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Nur controleert de bal met de borst. Nur passt de bal in één keer door. Wadi is nu in balbezit. Wadi schiet op doel. Yazid werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fathi - Cammel Trophy 0:7

56e minuut.
Emara geeft de bal voor. Sammer rent richting de bal. Sammer speelt de bal door. Mubarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mubarak met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yazid met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Emara de bal. Mubarak rent richting de bal. Mubarak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
El-Romy probeert naar een medespeler te passen. Abd El-Latef is nu in balbezit. El-Zoghby speelt de bal door. Abd El-Latef is nu in balbezit. Abd El-Latef schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Hagaag verovert de bal door een tackle van achteren. Hagaag geeft de bal voor. Nur rent richting de bal. Nur geeft een lange en hoge pass. Abd El-Latef krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Mubarak rent richting de bal. Mubarak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Yazid trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Moteab de bal. Hagaag bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagaag geeft een lange en hoge pass. Mubarak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Abd El-Latef is nu in balbezit. Abd El-Latef passt de bal zonder na te denken. Mubarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mubarak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Abu El Ela de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
El-Romy rent richting de bal. El-Romy met een sublieme pass. Abd El-Latef rent richting de bal. Mubarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mubarak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fathi - Cammel Trophy 0:8

90e minuut.
Klungelig pakt Nur de bal. Nur geeft de bal voor. Abu El Ela heeft problemen om de bal te vangen. Mubarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mubarak schiet op doel. Yazid bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fathi - Cammel Trophy 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fathi 68%, Cammel Trophy 32%.
Fathi - Cammel Trophy 0:9