Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arabia Egypt United Cairo
Normal Tactiek kayle
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 34
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
20.7 gemiddelde waardering 47.5
poor Schieten very good
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


4e minuut.
Yusef heeft problemen om de bal te vangen. Wafiq onderschept slim de pass. Wafiq probeert naar een medespeler te passen. Ubayy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubayy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
El-Masry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ubayy is nu in balbezit. Ubayy probeert naar een medespeler te passen. Sajid is nu in balbezit. Sajid draait met de bal, schiet en ... Hilel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arabia Egypt - United Cairo 0:1

11e minuut.
Thabit schiet op doel. Hilel probeert naar een medespeler te passen. Jafar kopt de bal weg. Ubayy is nu in balbezit. Ubayy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Wafiq is nu in balbezit. Wafiq passt de bal zonder na te denken. Daar is Sajid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sajid haalt uit met een fantastische trap. Hilel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arabia Egypt - United Cairo 0:2

13e minuut.
Sajid kopt de bal weg. Ubayy is nu in balbezit. Ubayy passt de bal met de wreef. Sajid rent richting de bal. Sajid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arabia Egypt - United Cairo 0:3

16e minuut.
Essam passt de bal zonder na te denken. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid passt de bal in één keer door. Ubayy is nu in balbezit. Ubayy schiet op doel. Hilel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Zenhom kan de bal niet met de borst controleren. Jafar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jafar geeft de bal voor. Wafiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Wafiq geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Arabia Egypt - United Cairo 0:4

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Tabari de bal onder controle te krijgen. Doqdoq is nu in balbezit. Sajid onderschept slim de pass. Thabit is nu in balbezit. Thabit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arabia Egypt - United Cairo 0:5

35e minuut.
Tabari rent richting de bal. Sajid onderschept slim de pass. Sajid geeft een lange en hoge pass. Thabit rent richting de bal. Thabit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Jafar kan de bal niet met de borst controleren. Jafar speelt de bal door. Sajid met een sublieme pass. Ubayy rent richting de bal. Ubayy haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Arabia Egypt - United Cairo 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arabia Egypt 76%, United Cairo 24%.
Arabia Egypt - United Cairo 0:6

51e minuut.
Jafar rent richting de bal. Jafar probeert naar een medespeler te passen. Doqdoq heeft problemen om de bal te vangen. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Thabit rent richting de bal. Doqdoq legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Thabit is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sajid kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Arabia Egypt - United Cairo 0:7

56e minuut.
Zenhom passt de bal in één keer door. Jafar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jafar speelt de bal door. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Arabia Egypt - United Cairo 0:8

59e minuut.
Jafar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wafiq de bal. Wafiq geeft een hoge lob. Thabit bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabit haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arabia Egypt - United Cairo 0:9

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Thabit de bal onder controle te krijgen. Kaden rent richting de bal. Thabit rent richting de bal. Thabit schiet op doel. Doqdoq probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Thabit rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Wafiq heeft problemen om de bal te vangen. Wafiq geeft de bal voor. Ubayy kopt de bal weg. Thabit is nu in balbezit. Thabit draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wafiq neemt de hoekschop. Thabit springt en kopt de bal. Hilel bokst de bal weg. Begato heeft problemen om de bal te vangen. Ubayy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubayy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arabia Egypt - United Cairo 0:10

70e minuut.
Wafiq passt de bal zonder na te denken. Sajid is nu in balbezit. Thabit bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabit schiet op doel. Hilel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arabia Egypt - United Cairo 0:11

72e minuut.
Safiy is nu in balbezit. Wafiq verovert de bal door een tackle van achteren. Wafiq met een sublieme pass. Thabit bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabit draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Thabit verovert de bal door een tackle van achteren. Thabit passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sajid de bal. Thabit rent richting de bal. Thabit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Düzgün rent richting de bal. Düzgün geeft een lange en hoge pass. Ubayy kopt de bal weg. Sajid rent richting de bal. Sajid haalt uit met een fantastische trap. Hilel bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Doqdoq de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arabia Egypt - United Cairo 0:12

80e minuut.
Jafar verovert de bal door een tackle van achteren. Jafar probeert naar een medespeler te passen. Thabit bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arabia Egypt - United Cairo 0:13

82e minuut.
Begato kopt de bal weg. Jafar rent richting de bal. Jafar passt de bal zonder na te denken. Thabit rent richting de bal. Thabit haalt uit met een fantastische trap. Hilel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
El-Masry geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jafar met een snelle inworp. Ubayy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubayy schiet op doel. Hilel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arabia Egypt - United Cairo 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arabia Egypt 72%, United Cairo 28%.
Arabia Egypt - United Cairo 0:14